Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bilder från helgen

I fredags var jag helklädd i svart på gymmet, haha. Övningskörde i två timmar innan också då vi hade bokat in dubbla lektioner. Börjar faktiskt bli bra på att köra bil och det beror nog mycket på att jag har en SÅ bra lärare. Är så trygg med honom och han får mig verkligen att tro på mig själv och att jag fixar typ…allt! På tisdag har jag halkbanan förresten! Ska bli spännande. Känner som sagt att jag är rätt så nära mitt körkort nu och är ganska säker på att jag kommer att ha det i januari när jag ska hämta min bil.

Startade min fredagskväll med att hänga med min lillebror. Vi gjorde lite ärenden och åt middag! Sedan drog jag hem till Tove och drack drinkar. Vi skulle egentligen ut men stannade hemma istället och pratade massor. Fanns så mycket att säga i vanlig ordning!

Blev lite fika också såklart, haha. Sedan åkte jag hem vid midnatt.

Köpte ett nytt ljus och från Voluspa och en ljuslykta från Mateus i helgen också. Älskar doften på det från Voluspa och tycker det är lite nostalgi över det nästan! Köpte det nämligen för första gången för vääääldigt många år sedan.

Dessa har jag ätit många av! Tycker att barerna från FAST slår typ alla andra som jag har provat. Så sjukt goda och speciellt denna smak. Perfekta efter ett träningspass eller som mellis.

En standardfrulle när jag inte har barnen. Steker bara tre ägg och när jag lyxar till det så har jag i lite crème fraich med. Och så salt och peppar och massor med persilja eller gräslök beroende på vad jag har hemma. Sen brukar jag äta en skål med kvarg också + alla mina vitaminer och sådant. Och så äter jag dessa hela tiden nu:

Helt klart mina favoriter! Dom smakar dock mycket bovete så gillar man inte det så kanske man inte ska köpa dom.

Har hunnit med en myslunch med en av mina närmsta vänner också.

Jag åkte till min vän spontant mitt i natten under fredagen efter att jag hade kommit hem från Tove, haha. Ringde henne supersent för såg att hon var vaken och hon ba ”men kom hiiiiit, jag kan inte heller sova”, haha. Så det gjorde jag! Och så var vi vakna halva natten och åt massor med gott och babblade.

Och när jag kom hem på lördagsmorgonen hade min fotograf varit här och lämnat detta. Hur gulligt!? Blev så glad!

Just det! I lördags gick jag till ett medium och fick vägledning. Sååååå sjukt spännande och läskigt. Frågade jättemycket och fick typ svar på alla mina frågor gällande kärlek, barnen, min karriär, mitt mående, vad jag ska göra i livet osv. Vet ärligt talat inte om jag tror på sådant här men det var ändå en häftig upplevelse. Gick därifrån och kände mig typ så klok och som att jag hade koll på läget gällande vad som ska hända mig, haha!

På lördagskvällen kom min vän hit med sin vovve och vi gjorde pizza, åt ostbricka, såg gamla avsnitt av Bachelor och skrattade så att vi fick ont i magen. Jag låter som en så jobbig person som tjatar om detta men ni anar inte hur tacksam jag är över mina vänner. Har så många fina tjejer i mitt liv som verkligen betyder ALLT.

I söndags blev det en tidig morgonpromenad med världens gulligaste vovve och sedan mötte jag upp två vänner på stan för att bruncha.

Så gott och så mysigt! Vi planerade nästa utekväll också så det ser jag fram emot massor! Tror att december kommer att bli en bra månad.

På kvällen så jobbade jag massor och mitt i allt så ringde min lilla lillebror och ville att vi skulle hitta på något så det gjorde vi och han hämtade upp mig. Så trevligt! Var överdrivet glad och verkligen en jobbig storasyster hela kvällen, haha. Men han skrattade hela tiden så något rätt gjorde jag väl =) Och sen fortsatte jag vid datorn resten av kvällen + fixade tvätten och städade inför att jag ska få hem mina älsklingar idag.

Kommentarer

  1. Johanna

    Så vältränad & snygg du är 🙂 Önskar jag hade motivationen till att gå och träna haha… Önskar också att jag hade sådär många nära vänner som du verkar ha :/ Har inte ens en mer nära vän utan mer ytliga bara. Svårt träffa nya som vuxen tycker jag, tycker inte heller kompisappar som kommit nu funkar helt hundra heller tyvärr. Vore intressant att veta hur du träffat dina närmre vänner, kram 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tack <3 förstår dig helt! Jag har inte alltid haft såhär mycket nära vänner utan många har faktiskt kommit i vuxen ålder via någon gemensam vän eller typ att man kände varandra litegrann tidigare och tog upp en kontakt igen när man fick barn som blev en stark vänskap. Det finns ju en app som heter gofrendly där man kan hitta vänner som är toppen!! Så kolla på den!! <3 Har du testat just den? Kram kram <3 🙂

  2. Sofia

    Halloj! Vill bara tipsa om att ha något under krukan med olivträdet 🤗 såna krukor kan ge ifrån sig fukt när man vattnat och golvet kan ta skada av det! Jag ställer mina på plastbrickor eller såna där med hjul under. Litet tips bara hehe 😄

  3. Elsa

    Så kul att läsa att du har roligt! Tänkte bara flagga upp för att fasts proteinbars inte är vegetariska! Det är kollagen i dem som kommer från gris/nöt som kommer från brosk, naglar osv! De stoppar alltid sådant eller gelatin i proteinbars 🙁

    kram

  4. Anonym

    Hej! Tack för en jätte bra blogg! 🙂 men skulle också vilja fråga vilket medium du va hos? Jag vill nämligen också till ett medium 🙂

  5. Mikaela

    Hej!
    Undrar om det här med medium om du skulle rekomendera det? (Nyfiken på mitt egna liv)
    Sen en annan sak förlåt om jag säger det här men tycker att Din bror är rätt lik Jason. =)

  6. StrongerLife

    shit vad spännande gällande bilen! Att vara så säker och så nära körkortet, du har verkligen kämpat duktigt och jag blir väldigt nyfiken på hur du gått tillväga med att plugga samtidit som du har barn och bloggjobbet. Hur är din strategi gällande körkortsteorin? Pluggar du bara ur boken, kör du appar, kan du snälla snälla dela med dig ?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur 🙂 kör både och!! Försöker ta små stunder när barnen sover eller när jag har en stund över. Kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish