Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Barnfri helg

Då börjar en barnfri helg. Det gjorde ont igår kväll när dom hade somnat att börja städa och plocka bland deras leksaker och veta att jag inte skulle få göra det på hela helgen. Samtidigt så kände jag några timmar innan att ”gud vad skönt att deras pappa ska ta dom imorgon så att jag får starta helgen med en lååång dusch”, haha.. =) Det är både lyxigt och jobbigt att inte ha sina barn på heltid.

Startade morgonen igår med att träna efter att jag hade lämnat Jason på förskolan. Jolie sov i vagnen! Gör såhär nästan varje morgon då det passar så bra med hennes sovstund. Man får ju ha barn med sig på gymmet där jag tränar och jag skulle aldrig klara av att träna och fokusera om Jolie var vaken. Ser flera mammor som har vakna barn med sig och underhåller dom samtidigt som dom lyfter vikter och jag beundrar dom verkligen.

Kom hem till en matleverans. Skönt att ha fullt i alla skafferier och kyl och frys igen.

Saknar sommaren när det inte var ett långt projekt att klä på barnen alla ytterkläder.. Man måste verkligen planera allt väl nu och vara ute i god tid innan man ska iväg.

Såhär glad var min älskling över att få bli hämtas från förskolan! Sötaste killen jag vet!

Vi fick besök av några vänner och fikade, pratade och lekte. Så fin eftermiddag!

F kom över på middag och jag slängde ihop wraps med falafel. Blev sjukt gott! Hade tacosås, hummus, en sås på crème fraich och pesto (soltorkade tomater), sallad, gurka, tomat, majs, picklad rödlök, nachochips som jag gjort i ugnen innan med riven ost, feferoni och falafel såklart =) God och mättande snabbmat och barnen älskar det.

Jag åt dessa och F och kidsen åt vanliga. Jag har typ slutat äta gluten och mår så sjukt mycket bättre i kroppen. Hade alltid svullen mage på kvällarna förut men nu är det som bortblåst. Äter något med mjöl ibland och då blir jag uppblåst direkt igen, haha.. Men det är det väl värt då och då måste jag säga =)

Här ser ni förresten tightsen som jag råkade göra sönder. Dom är helt klart mina favoriter. Jag bor ju typ i ribbade tights till vardags nästan. Finns inget skönare plagg enligt mig. ´

Kommentarer

  1. Pelin

    Det hände precis samma sak på min ribbad amin tights och samma färg . Men jag har vassa naglar också . Man måste vara jätteförsiktigt med naglarna Blev så ledsen , måste beställa nya och likadana igen..
    Kram

  2. StrongerLife

    Tightsen ser assnygga ut!! Synd att de gick sönder.
    Du verkar ha haft en superfin dag, förstår att det känns tungt utan barnen, men som sagt, gör precis som du tänkte. Lång dusch, fokusera på jobb, träning, vänner. Och vips har tiden gått. Det där måste vara det svåraste som finns, att inte ha sina barn när man vill kramas, pussas men det gäller att uppehålla hjärnan. Lycka till finaste <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish