Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bakar med Tchibo

Inlägget är i ett annonssamarbete med Tchibo

Jag har just nu ett samarbete med Tchibo! Tchibo är det en webbshop där du kan hitta allt från småsaker i köket till kläder och möbler. Det finns verkligen aaaallt! SÅ kul! Jag kommer ha ett samarbete med Tchibo fram till jul och det känns så otroligt roligt. Tchibo har även något som heter Tchibo tisdag, då de varje tisdag släpper nya temakollektioner!

Jag och Jolie bakade nu i veckan när storebror var på förskolan och det var mysigt med kvalitetstid tillsammans. Vi bakade chokladkaka och pepparkakor. Väldigt mysigt! HÄR hittar ni alla bakgrejer!

Ni kommer till hemsidan HÄR och med koden GABRIELLA15 så får ni 15% på allt (förutom kaffe) fram till 31/12 =) Så in och kika! Finns så mycket fina och roliga grejer. 

Inlägget är i ett annonssamarbete med Tchibo

Kommentarer

  1. Sandra b

    Hej jag måste fråga dig du har ju ett marmor soff bord, va använder du för rengöring till det & vaxar du det? Använder du aldrig glas underlägg är du inte rädd att de ska bli fläckar? Så tacksam för svar! Du är grym gumman!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 använder bara vanlig trasa och diskmedel så är inte så noga 🙂 <3 nej, använder inte något sådant! Kram och tack för fina ord! <3

  2. Linn

    Hej gabriella. Har sett på bilder att du har en svart teddy jacka/kappa som är väldigt snygg. Har för mig att jag läst att den är från nelly, skulle du vilja länka? ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish