Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon måndag och mardrömskvällar

Inlägget innehåller en annonslänk 

Och hej fina ni <3

Barnen börjar äntligen må bättre och jag ser ljuset i tunneln. Det är dock en MARDRÖM vid varje nattning med Jolie. Har ju skrivit om detta förut med men hon skriker helt hysteriskt och hur länge som helst när det är dags att sova. Spelar ingen roll om man kramar henne eller klappar henne på huvudet, ger henne vatten, bär runt henne.. Så länge man är i sovrummet så skriker hon och försöker slåss och bitas.. Och det spelar liksom ingen roll om det är ljust eller mörkt i rummet heller.. Fattar ingenting! Vet att många av er skrev att ni var med om liknande när era små var i tvåårsåldern och det kanske är något som snart går över. Jag hoppas det iallafall! För det är så himla jobbigt att vara stressad inför varje nattning på grund av hur hysterisk och otröstlig hon blir.

Idag ska jag bara mysa med kidsen, dra och träna en sväng (dom får hänga med) och så blir det bara en lugn dag hemma med jobb mot kvällen när dom somnat. Imorgon har jag sjukt mycket inplanerat och så åker jag till Stockholm på onsdag. Så blir skönt att bara få ta hand om varandra idag.

Önskar er en fin och inspirerande start på veckan! KRAM!

Du hittar min myströja/klänning HÄR! Har den i flera färger och det är typ mitt bästa mysplagg när jag bara går hemma på morgonen exempelvis. Har också fallit för cykelbyxor/tights. Typ som träningstights fast korta. Bor nästan i dom också! Ska visa er bilder nästa gång jag har dom på. Tycker dessutom att dom är rätt snygga, haha =)

Bilder av Yurika Photography

Kommentarer

  1. Pernilla

    Hej. Hade samma problem med min ena dotter vid nattning fast det började redan vid ett års åldern. Gav upp sovrummet ganska snabbt och gick över till att lägga henne i vagnen inne i hallen. Hade tv på låg volym men ändå så att hon hörde. Satte fast henne i selen så att hon inte kunde sätta sig upp och sa gonatt och satte mig sen i soffan med storasyster(3år) och väntade tills hon somnat. Funkade på första försöket och funkar fortfarande nu ca ett år senare. Storasyster nattar jag i sängen (om hon inte somnat i soffan) efter att lillasyster somnat i vagnen och blivit uppburen till sovrummet. På så sätt kan jag fixa nattningen själv om inte mannen är hemma och tvärt om. Kan ju vara nått att testa😊

  2. Julia

    Pluggar F fortfarande? Hur gör han med barnen dom två vardagar när han har dom? Går dom på förskolan?

    Måste bara säga att du är en himla stor inspirationskälla, massa kärlek och cred till dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det gör han <3 vet inte hur mycket han vill att jag ska skriva om honom och hans liv men allt går jättebra <3 Stor kram och tack för så enormt fina ord!!

  3. Maria

    Åh vad skönt att du delar med dig av detta! Vi har liknande med vår tvååring. Hon somnar ändå ganska snabbt även om hon blir hysterisk först. Känns så stressande då vi ska få en lillebror om bara ett par veckor! Hoppas det blir bättre för er snart! Det gör så ont i mammahjärtat när man inte vet hur man ska göra för att hjälpa dem att komma till ro <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish