Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bilder från helgen

Har haft en sååå fin helg och verkligen vilat upp mig ordentligt. Barnen har dock varit himla sjuka så det har varit jobbigt för oss alla. Över en vecka har sjukdomarna kommit och gått nu typ. Men som jag skrev så börjar det att gå över nu och ingen är gladare än jag för det. Eftersom att barnen var så sjuka så missade vi både dop och bröllop i helgen vilket känns så tråkigt. Så typiskt! Här kommer lite bilder iallafall: 

Har tränat, tränat och tränat lite till. Timmarna bara flyger förbi när jag är på gymmet! Det är min bästa egentid någonsin och som jag har skrivit förut så är det bästa valet jag har gjort nu mot slutet att ta upp träningen på riktigt igen. Finns ingen bättre investering i sig själv enligt mig! Känner mig så stark och även snygg när jag ser mig i spegeln. Så glad över att få bygga muskler och njuter av att bli större och starkare hela tiden =) Utmanar mig själv med allt tyngre vikter hela tiden och det är så roligt.

I fredags hängde jag med bästis hemma hos henne och myste. Sedan hängde vi tillsammans i ett par timmar med några fler tjejer. Mot kvällen åkte jag hem och såg film, drack vin och åt bär och smash.

Såå gott och välbehövligt! Kollade på Gåsmamman och avsnitt av Bachelor som jag missat.

Började toksnöa här i Umeå från ingenstans så nu har vi världens tjockaste snölager typ!

Shoppade och lunchade med en vän, pratade ikapp massor och shoppade lite.

Gjorde nya naglar och min nageltjej föreslog mandelformen denna månad då mina naglar alltid går av lättare på hösten och vintern. Jag ÄLSKAR det. Kommer nog att köra på denna form ett bra tag framöver nu.

Kom hem med denna parfym! En gammal favorit. Så kan jag variera lite mellan den jag brukar ha och denna som också doftar magiskt. 

Fyllde på med nya fransar med. Många frågar om jag byter varje dag men det gör jag inte! Om man pillar loss limmet försiktigt så kan man använda samma fransar i flera veckor. Jag tar dock av dom varje kväll och tar på dom varje morgon. Så man kan inte sova i dom!

Bastoppar från H&M =)

Hade en så mysig fotograf här under helgen också. Vi drack kaffe och lärde känna varandra och så blev det lite foto med. Så härligt att kunna jobba ihop och få lite hjälp med bilder nu framöver. Det behövs ju!

Tycker dessa skor är så himla sköna att träna i! Dom är så stabila att göra squats i bland annat. Många andra skor är för mjuka för att träna i tycker jag.. Men direktlänk till dessa finns i DETTA inlägg.

Plockade fram dessa skor med. Måste passa på nu innan det är dags för vinterskorna!

Har varit så snäll mot kroppen i helgen. Bra och näringsrik mat, gott fika när jag varit sugen, massor med sömn, träning och ett lugn. Har tagit ett bad, gjort allt i min egna takt, gjort lite yoga, läst början på en bok. Känns så fint att vara lite extra snäll mot sig själv och sätta hälsa och välbefinnande i fokus när barnen är hos sin pappa.

Snöstorm var det ja.. Har inte ens tagit in mina dynor på altanen.. Ska göra det nu i dagarna. Tur det ligger en presenning på iallafall.

Dessa är favoriter i duschen nu, tips, tips! Och dom är sååå goda att lukta på med.

Har glömt visa er min nya väska med! Hade ju en så himla stor och det slutade med att jag fyllde den med så mycket att jag knappt orkade bära, haha. Denna är mer liten och nätt och rymmer bara det jag verkligen behöver när jag ska till gymmet.

Slog in farsdagspresenten för i år sent under lördagskvällen.

Och på söndagen handlade jag mat efter att jag hade varit på gymmet! Sedan hämtade F och kidsen upp mig och vi åkte hem till huset. Jag slängde ihop jättesnabb farsdagsmiddag då alla var vrålhungriga. Allt var klart på typ 30 minuter, haha. Och så blev det tårta till efterrätt. Barnen fick bada och jag och F pratade massor och sedan åkte han och jag nattade barnen. Jolie vägrade dock att sova och jag hade inte hjärta att låta henne skrika och vara ledsen. Hon var vaken med mig till 01.30 och såg på film medan jag jobbade innan vi somnade i varandras armar bredvid storebror som redan hade somnat för längesedan.

Söndagsmasken fick åka på! Tänkte fota mig i den också men nääää vad läskig jag såg ut. Jason rullade ur sängen (har inte hänt på en evighet) så fick kasta av mig den innan jag sprang in i sovrummet för att inte skrämma livet ur stackaren, haha.. Men den var sååå skön på huden! Rekommenderar den verkligen!

Kommentarer

  1. sanna

    Vill också ha ditt träningsschema! Omg blir så taggad på att själv börja träna när jag ser dina resultat! Btw tips för att hållas friskare i vinter är att köra kortare naglar eftersom många bakterier/virus förs in i kroppen via just fingrarna (som sen hanterar mat/petar sig i näsa eller mun) och långa naglar försvårar handtvättandet, eller ja, det fastnar under naglarna! Bara ett tips från en sjuksköterska 🙂

  2. Lovisa

    Nej, men nu fattar jag inte. Skippade ett bröllop för att dina barn är sjuka? Man gifter sig en gång i livet. Antingen så var de som gifte sig inte alls nära eller så skulle jag bli riktigt besviken. Hade en kompis som inte kom på min kompis bröllop för att hon hade jobb den helgen. Också helt sjukt, då tar man ju ledigt. Ifall man tycker vänskapen är värd något. Nu vet jag ju inte, var kanske bara ytligt bekanta till dig men annars skulle ju F kunna ta dom så du kunde visa att den personen är viktig för dig.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Dom överraskade med att gifta sig 🙂 var ”bara” ett dop egentligen och vi gjorde bedömningen att våra barn var för sjuka för att närvara, kram på dig!

    2. Elin

      Är inte alla som har jobb där man kan ta ledigt eller få semester beviljad 🙂 Är inte så enkelt som du får det att låta alla gånger. Tycker Gabriella gjorde alldeles rätt i att stanna hemma pga sjuka barn. Den bedömningen får var och en göra själv 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish