Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShoppingSkönhet

Nytt smink

Inlägget innehåller annonslänkar

Köpte ju nytt smink för ett tag sedan och här ser ni det! Så nöjd med allt jag har provat hittills. Det är så typiskt att ALLT ska ta slut samtidigt. Blir alltid så för mig och då blir det större beställningar i taget. Visst är alla läpprodukter fina i färgen av det ni ser? Har inte hunnit testa alla än.

Concealer (HR Magic Concealer) – HÄR (denna är magi allså! Bästa concealern jag har provat och den täcker men lämnar ändå ett så naturligt resultat)

Ögonbrynspenna från MAC – HÄR (denna använde Tove på mig när hon sminkade mig och jag blev kär! Sååå smidig att använda och den är typ flytande vilket gör att man verkligen kan måla så naturliga strån. Jag målar ju egentligen aldrig mina bryn men när hon fyllde i mina till perfektion inför fotograferingen så tänkte jag att det är perfekt att ha när jag ska ut eller vill vara extra fin)

MAC, strobe cream, goldlite – HÄR (står såhär om denna: Hudens snabbaste quick fix finns nu i rosa (original), persika, silver, rött och guld.
Superladdad med kraftfulla växtextrakt som tar bort alla spår av stress samtidigt som den återfuktar, fräschar upp och ger trött hud en helt ny lyster full av vitaminer och grönt te. Ljusar upp med skimrande partiklar och antioxidanter.)

NYX läppenna, ”nude pink” och ”natural”- HÄR och HÄR(har provat dessa och färgerna är WOW! Sjukt prisvärda också)

MAC läppenna ”whirl” – HÄR

MAC läppstift ”matte velvet teddy” – HÄR(även detta är SÅ fint och läpparna blir så otroligt mjuka)

Mina fransar som jag använder varje dag – HÄR

Deodorant – HÄR (denna är verkligen LIVETS deo! ÄLSKAR den)

NYX ”soft spoken – HÄR (har inte hunnit prova denna än men färgen är ju väldigt fin!)

NYX ”Stockholm” – HÄR (min klassiska läppfärg som jag nästan alltid har på läpparna)

Budgie ”finishing spray” – HÄR (var tvungen att prova denna då den fått så bra omdömen)

Anatasia tweezer – HÄR (med tanke på hur mycket jag älskar att ta bort hår på min kropp så behövde jag en ny pincett, haha. Har haft en dålig på tok för länge)

Puder från Lumene – HÄR(behövde detta för att matta ner lite om det behövs)

Kommentarer

  1. Emelie

    Hej Gabriella! Min sambo berättade nyss att han vill lämna mig då inga känslor finns kvar. Är helt förkrossad och har verkligen inga vänner att prata med. Hur gör jag? Hur går jag vidare? Allt jag vill är att krypa ner i sängen och aldrig mer vakna.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår 🙁 <3 allt kommer bli bra. Du måste ta varje dag för vad den är och tillåta dig själv att vara ledsen samtidigt som det inte får ta över ditt liv. Försök att ta hand om dig själv extra mycket! Träna, ta ett långt bad, läs böcker, kom i säng i tid och sov ordentligt.. <3 gå och prata med en psykolog kanske? Försök att inte se så långt fram utan ta en dag i taget. Det kommer att bli bättre. Det kommer att bli bra och du får också försöka tänka att du ändå inte vill vara med någon som inte vill ha dig tillbaka. Du kommer att få kärlek på nytt även om det känns så långt bort just nu. Och när du väl står där kommer du förstå varför detta hände. STOR kram <3 heja dig, lovar att allt kommer att bli bra till slut <3

  2. Elina Svensson

    Hur funkar såna lösögonfransar? Är det svårt att sätta fast de? Har man de på hela dagen och sen tar bort på kvällen? Hur länge kan man köra på samma? Har aldrig provat därav alla dumma frågor 🙈 Tack för en superhärlig blogg ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag tar bort på kvällen och sätter på när jag sminkar mig 🙂 olika! Ibland har jag samma en vecka och ibland en månad! Det är svårt att fästa i början men man lär sig och nu tar det några sekunder för mig, kram och tack för fina ord <3 <3

  3. Erika

    Kanske konstig fråga, men har aldrig använt lösögonfransar så vet inte hur det funkar 😅 är det ett par för 79:-? Som används i en dag? Om du har nya varje dag kostar det ju flera tusen i månaden, eller hur gör man? Haha så oinsatt i det här känner jag 🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish