Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Ny badrumsmatta

Jag har ju inte varit så mycket för att ha en matta i badrummet då jag mest tycker att dom blir blöta och äckliga. Och så har ju mina badrum rätt fina golv ändå som jag gärna låter synas. Har dock köpt en matta till varje rum nu ändå då det blir så ombonat och mysigt. Tänkte ge det ett försök! Denna är från Hemtex och kostade mig bara 199:- =) Ett riktigt kap! Tips, tips!

Kommentarer

  1. Feli

    Tänker exakt samma kring badrumsmattor 😅 tar hellre en vanlig handduk att lägga där när man dusvhar/badar, men mycket finare med en riktig matta…. Hahaha oj vilka problem jag har då 🙈

  2. Hanna

    Vad fin!
    Kommer du göra om något i huset nu när det bara är ditt? Tänker om det var något ni valde tillsammans och kompromissade om eller bara för att få en nystart?

  3. StrongerLife

    Jag tycker det är jättemysigt att ha badrumsmatta, dels för att det är varmt och mysigt och så slipper man riskera att halka 😀
    Ditt golv syns ändå och ja det är verkligen så jättesnyggt!
    Ditt hem är otroligt fint, bra jobbat med att designa det och skönt att du kunde stanna kvar.
    Trevlig helg

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish