Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag och november

Hej fina ni! <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår faktiskt väldigt bra idag. Gårdagskvällen var dock rätt jobbig och jag grät typ floder över att ligga ensam i sängen när det var dags att sova. Vet inte om jag någonsin kommer att vänja mig vid det.

Jag startar dagen med ett pass på gymmet och sedan ska vi på fyrraårs-kontroll med vår stora kille! Senare har jag körlektion också. Igår fick jag backa och vända och det gick jättebra. Tycker det är så roligt och ser så mycket fram emot att köra min egna bil! Nästan lite skönt att det var så lång leveranstid på bilen. Hade nog känts värre om jag hade haft körkortet nu men inte kunnat köra den. I helgen ska jag verkligen ta tag i teorin som jag ligger så mycket back med.

Ikväll kommer en av mina närmsta och äldsta vänner hit en stund. Vi ska äta ostbricka, mysa och bara prata ut om allt mellan himmel och jord. Har saknat henne så, var någon vecka sedan vi sågs nu. Och så blir det nog en ganska så tidig kväll också.

Känns för övrigt galet att vi går in i NOVEMBER! Nu är det ju snart vinter på riktigt!? Önskar er en fin fredag. KRAM.

Lite bilder från senaste tiden: 

Finn ett fel på denna bild! Jolie skor, haha! Nu är vinterskor iallafall inhandlade till kidsen och jag ska visa er sen vad det blev.

Har blivit en del tacos nu när jag är själv kan man säga =) Har också varierat den och gjort allt från stekta champinjoner, zucchini + riven morot med tacokrydda, svarta bönor, röda linser.. Finns så mycket man kan använda istället för sojafärs. Såå gott!

Nu när mina produkter från EVO är slut så provar jag dessa. Dessa produkter är så spännande då ex. en av dom går att använda både på huden OCH i håret. Återkommer med recension när jag provat ett tag. Men gillar att dom är så pass naturliga och veganska.

Var ju ute och åt och fikade med min lillebror nu i veckan. SÅ mys! Han är verkligen en av mina bästa vänner. Går att prata om precis allt och det är så skönt.

Lagade mat med denna pasta igår och jag gillar den verkligen! Den är gjort på röda linser och med andra ord glutenfri. Min mage mår så mycket bättre utan överdrivet mycket mjöl så det är kul att prova grejer som faktiskt är goda och inte innehåller just mjöl.

Min standardfrulle när jag är barnfri. När barnen är här så plockas det fram mackor, yoghurt, juice och massor av annat. Rätt skönt att slippa städa bort efter frukostkaoset med barn varje dag måste jag erkänna. Jag själv äter alltid bara laktosfri kvarg och tre ägg som jag steker i olja med lite örtsalt. Och så äter (dricker?) jag ju efamol och stresskontroll (läs mer om det HÄR) och så har tar jag B och D-vitamin med.

Jag <3 träningskläder alltså. Jag gick igenom min garderob igår och nu har jag två hyllor till bara mina tights och toppar. Jag älskar ju alla tights som är seamless och ribbade! Finns ju allvarligt talat inget skönare att ha på sig till vardags.

Kommentarer

  1. Mira

    Hej fina du! Har en praktisk fråga. Hur gjorde du och F kring alla saker ni köpt till hemmet? Köpte du ut det med hälften/hälften i penhar och så får han köpa allt nytt? Var det inget han ville ha själv? Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi tar det lite som det kommer 🙂 har inte bestämt så mycket men han köper en del nytt och tar med vissa saker, kram <3

  2. Angelica Bengtsson

    Hej Gabriella! Puffen som du har i ditt vardagsrum, varifrån kommer den? Letat som en tok på din blogg men kan inte hitta någon information om det. Kram

  3. Therese

    Jag förstår precis vad du menar med att gråta floder när du låg ensam i helgen. Jag gick isär med min sons pappa för ett år sedan, när sonen var 2,5 år. Har alltid samsovit med sonen så när jag helt plötsligt var tvungen att sova ensam varannan vecka kände jag mig halv och så oändligt ensam. Man kommer aldrig vänja sig vid det, men man lär sig att leva med det Vet inte om det är någon tröst! ❤️ Men du är så himla stark, kom ihåg det! Kram

  4. Maria

    Stort tips, köp ”takörkort” appen. varken jag eller min man använde teoriboken, enbart appen och klarade teorin på första utan problem. Lycka till!

  5. Christina

    Tror att det är viktigt att tillåta sig själv att få vara ledsen och gråta för det dom är nytt och det som känns jobbigt. Vad jag beundrar ditt driv när det kommer till körkortet; heja dig!!!
    Ikväll blir det tacos här också och jag tänkte att jag ska vara lite innovativ och komma på lite nya tillbehör! 🌮
    Igår skulle jag kommentera och berömma dina fina växter och fick ”tack för din kommentar” men den är inte med! Något som inte verkar stämma. Stor kram och ha en fin helg och ta hand om dig! ❤️☀️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är ju så!! TACK fina du <3 vad mysigt!! Men vad tokigt! Tror den kom med nu <3 jag godkänner ju alla kommentarer så kan ta ett tag för dom ibland att dyka upp. Stor kram <3 🙂

  6. Cissi

    Vilket bra tips ang Barillas pasta. Aldrig sett den innan. Finns den på glutenfria hyllan eller pastahyllan? 😃

    Vad har du för storlek i dina seamlessbyxor, alltså har du din ”vanliga” storlek? Jag har normalt xs i allt, ibland kan även det vara lite för stort i just byxor (långa ben, smala ben/rumpa). Köpte xs i seamless svarta byxor och dom var supertighta. Särskillt efter en tvätt på 20°. Funderar på att gå upp en storlek men är rädd att det ska vara stor skillnad mellan storlekarna 🤔 Tänker att de små jag fick kanske var ett måndagsexemplar, eller ÄR dom relativt små i storlekarna? 😆😅😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vet inte, handlade på nätet när jag köpte den!! <3 Ja jag har min vanliga storlek! Har S på mina men kan ha XS också (då sitter dom dock riiiktigt tight). Jag tycker dom är normala i storleken ändå faktiskt <3 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish