Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon

Hoppas att allt är bra med er. Jag är en zombie och förstår typ inte själv hur jag orkar med just nu. Har sovit så extremt lite denna vecka så det är inte klokt. Är inne i en intensiv period med jobb och allt annat är ju också som ni vet rätt intensivt. Och så har jag ju barnen hemma mycket med – Jolie fortfarande på heltid! Har lovat mig själv en tidig kväll nu idag så att jag inte känner att jag vill somna sittandes hela tiden. Har varit så nu dom senaste dagarna.

Gårdagen gick iallafall i ett och jag hade barnen själv under dagen. Hade ett par telefonmöten och lite jobb att beta av så försökte kombinera att vara en bra mamma samtidigt som jag hade så mycket att ta tag i. Men det gick bra! Barnen skötte sig iallafall så bra hela dagen så vi åkte till affären mot eftermiddagen och köpte kinderägg och chokladpengar. När jag och F bytte av med barnen var jag helt slut men åkte ändå och tränade direkt. Fick massor med ny energi, åt middag hemma, nattade Jason och jobbade hela kvällen samtidigt som jag tog hand om Jolie som hade feber.. Och inatt var hon också så ledsen då hon är sjuk.. Så det blev inte så mycket sömn inatt heller.

Tror ni att jag överlever denna dag? Jag hoppas det, haha. Önskar er en jättefin onsdag. KRAM!

Jolies feber stoppade henne inte från att dammsuga hela huset, haha.

Blev en paus för lite blöj och klädbyte, hallon och film efteråt iallafall =) Och sedan var det dags för promenad och sova i vagnen!

Hon sov dock inte alls länge.. Jason sov alltid jättebra när han var sjuk (och gör fortfarande) medan Jolie alltid har varit tvärtom.

Nya skorna på och jag är kär i dom!

Helt slutkörd efter ett stenhårt pass på gymmet men också så full av ny energi. Så konstigt det där att man orkar ta i så mycket fysiskt fast man är så trött. Träningen är verkligen mitt bästa just nu. Räddningen till allt som känns jobbigt. Längtar alltid till nästa dags träning när jag precis blivit färdig.

Kommentarer

  1. Lisa

    Jag tycker du ofta skrivit sånt som inspirerat mig och gjort så att jag tänkt ”det här klarar jag, klart jag vågar!” Och för en dryg månad sen så såg jag ett jobb som jag tänkte att jag verkligen skulle tycka om och det skulle passa mig perfekt. Så jag sökte det trots att jag redan har ett jobb som jag älskar och trivs med. Jag blev kallad till intervju och allt kändes så bra, men jag saknade arbetslivserfarenhet inom det området så jag var lite orolig. Tidigare i veckan så ringde dom och berättade att jag hade fått jobbet så jag är SÅ glad just nu 🙂 så tack för att du fick mig att våga!

  2. K

    Hej,
    Har för mig ni pratade i våras om att ni ville ha ett barn till, och att ni väntade på att det skulle gå igen efter amning. Hade ni egentligen ”problem” i relationen redan då?
    Tycker för övrigt du verkar ha en bra inställning till separationen och du verkar vara en väldigt fin mamma💜

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har väl inte direkt några problem egentligen utan valde att gå isär av andra anledningar. Så både ja och nej! kram och tack för så fina ord <3

  3. Linnéa

    Åh… Missförstå mig rätt nu. Men jag sörjer fan er skilsmässa även fastän jag inte känner er! Din blogg är den ända jag läser, och du och F har varit mina kärleksidoler i så många år. Har också sambo, en 4 åring och en 1,5 åring. Vi har också varit som ett team och allt annat än par i långa perioder. Kämpigt som tusan.. Privat såklart, men vad hände med parterapin? Vad gjorde att ni inte ville? <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack <3 förstår helt! <3 vi valde att skippa det då vårt problem inte grundade sig i något som egentligen gick att lösa. KRAM! <3

  4. Anna

    Du är fantastisk stark med allt som händer med er 🙂 jag o mitt ex separerade förra året o gjorde det som vänner o umgås idag ofta 🙂
    Älskar verkligen o följa er 🙂 du är en förebild för mig

  5. Karin

    Hej fina du! Så oerhört tråkigt att ni ska gå skilda vägar men önskar och tror att allt löser sig för er. Du är en förebild och inspirationskälla för mig på många plan.

  6. StrongerLife

    åh man kan äntligen kommentera igen. <3
    Bästa du, lider med dig men är samtidigt imponerad av dig, vilken styrka och vilken personlighet du har!! Du är asgrym.
    Stark som satan och driven. Det kommer att gå så bra för dig. Stor kram och hoppas det går bra med alla barnen och jobb.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish