Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Myskväll

Hej fina och god morgon <3

Jag har verkligen noll inspiration till att blogga just nu men försöker ändå kika in här och uppdatera lite varje dag. Det är så många som har frågat om hud och hår-produkter nu på slutet så tänkte ordna ett inlägg med alla mina favoriter nu i dagarna om det =) Håll utkik!

Idag ska jag följa med en av mina bästa vänner och prova bröllopsklänningar då dom ska gifta sig sommaren 2020. Sååå underbart och jag kan fortfarande inte förstå att folk runt omkring oss faktiskt börjar göra det!? Känns som att vi börjar bli vuxna på riktigt, haha… =)

Hoppas att ni får en jättefin dag!  Stor kram!

Startade dagen igår med att laga en nagel som hade gått av jättelångt ner, aj! Fick sällskap av dessa älsklingar på salongen.

Sedan var det dags att fota för lite samarbeten och sedan blev det lunch hemma innan ännu lite mer jobb väntade.

Älskar detta! Sååå gott!

Jolie klättrar överallt just nu och har gjort under så lång tid. Och hon är bra på det så hon kommer upp öööööverallt. Man kan inte lämna henne en sekund.

Bytte om till mina nya tights och åkte hem till Tove för att hänga med henne och kidsen.

Vi lekte i parken, åt middag ihop och när barnen väl skulle sova så kom F och hämtade upp dom. Jag stannade kvar för att ha lite kvalitetstid med Tove. Åt massor med gotta och babblade i vanlig ordning.

Så fin dag och kväll men jobbig natt… Kom hem sent och städade + fixade tvätt då F hade fått feber och somnat med barnen. Kom i säng vid halv två och båda barnen sov dåligt, vaknade hela tiden och var småledsna. Så jag är galet trött idag… Men ett träningspass och lite koffein så är jag nog lite piggare, haha =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish