Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej vänner <3

Hoppas att allt är bra med er. Idag går Jason på föris och efteråt ska vi hänga med Tove och barnen. Idag har jag en hel del jobb att beta av och så ska jag bara mysa med Jolie, läsa böcker och leka.

Unnade mig ett långt, varmt bad igår innan läggdags, hade ansiktsmask, hårinpackning och allt sådant där som gör att man mår lite extra bra. Och innan det blev det ett träningspass också! Gillar inte att träna sent egentligen men hade sådan energi igår kväll och ville göra mig av med den.

Önskar er en fin dag. Stor kram!

Startade dagen på stan igår med Tove. Älskar våra frukostar där vi bara babblar tills vi blir hesa, skrattar och äter. Man får en sådan bra start på dagen och det behövdes verkligen igår för oss båda tror jag!

Köpte med mig hårsnoddar hem och testade dessa! SÅ bra är dom!! Vet inte om jag vill använda några andra nu när jag provat dessa!?

Mina älskade ungar! Kläderna är från Lindberg, har fått så sjukt mycket frågor om dom på instagram. Visst är dom himla fina?

Bytte av med F efter en egen förmiddag och åkte in till stan med barnen. Min vän Matilda på FORMA här i stan klippte Jason och han tyckte att det var både läskigt och jobbigt med allt hår som stacks, haha. Det är så olika från gång till gång hur han känner kring att klippa sig. Iallafall så köpte vi slime till honom innan som han lekte med och efteråt fick han både glass och festis av Matilda. Lagom nyttigt! Men ibland så får man, speciellt när man varit så himla, himla duktig och klippt sig!

Vi hängde på bibblan en stund och late böcker, la pussel och lekte.

Och sen mötte vi upp pappan på universitetet och åkte hem tillsammans!

Förresten…

Jason har ju börjat sova inne på sitt rum men igår morse när jag vaknade så hade han kommit in till oss och somnat om under natten. Jag hade inte ens märkt det. Och det roliga var att han hade tagit på sig shorts, byxor och dubbla tröjor innan han hade kommit till vår säng!? Haha.. Hur som helst så fick jag vakna till att barnen höll om varandra såhär. Blir ju helt tårig! Fy vad jag älskar dom! <3

Kommentarer

  1. Sofia

    Hej Gabriella!
    Tack för en fantastisk härlig och ärlig blogg, har följt din blogg i många år nu. Älskar att du är så ärlig (då man känner igen sig i mycket av det du skriver som trebarnsmamma)
    Jag undrar vad du använder för BUS? Och har du några bra tips hur man får jämn färg uppe vid hårfästet i ansiktet? Sist jag gjorde blev det lite fläckigt. Stor kram till dig

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack! Blir så glad för dom fina orden! Den från Ida Warg som heter instant tan 😀 älskar den!! Man ser direkt var man lägger den och på så vis blir det inte fläckigt eller ojämnt, kram! <3

  2. Johanna

    Måste bara säga att du alltid ser så fin och fräsch ut. Verkligen naturligt vacker! Sry för ytlig kommentar. 🙈

    Hoppas du mår okej efter omständigheterna och allt löser sig i er situation. Hur det än blir. Allt har sin tid. 🙏🦋

  3. Michaela

    Hej! Så skönt att du o F har kommit fram till nåt som känns bra för er!! Jag undrar hur ni gör för att ta tar ur er i ”kris” ni hamnade i för att inte hamna där igen. Umgås ni mer nu eller känns det bara skönt o dela upp er? Hoppas ni kan hitta tillbaka till den kärlek ni hade innan! Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish