Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En helg full av jobb och träning

Hej på er finisar!

Hoppas att allt är bra med er. Vi mår bra här hemma och idag ska jag hänga med Tove på morgonen, träna, jobba och ordna lite saker här hemma. Har kommit in i världens bästa träningsflow och är livrädd för att bli sjuk just nu då jag inte vill förlora det. Trycker därför i mig ingefära och försöker sova så mycket som möjligt. Det sistnämnda går sämre än det förstnämnda men jag satsar på sju timmar per natt iallafall. Brukar annars sova mellan 5-6 timmar per natt och det känns som alldeles för lite nu när det blir allt mörkare ute.

Helgen har varit fin och jag har jobbat, hunnit med massor av möten, bott hos underbara Emilia, tränat och ätit gott. Skönt att bara vara för sig själv men fantastiskt att få komma hem till sin familj också. Igår kväll storhandlade jag tillsammans med Jason och det var så mysigt med tid för bara oss. Blev massor med samtal om allt möjligt och han får mig att skratta så otroligt mycket med sina frågor, tankar och funderingar. Det är som att man inser hur stora ens barn faktiskt är när man är ifrån dom ett tag. Kändes som att han hade vuxit på sig massor bara denna helg när jag var borta. Både på storleken men också hur han pratar, är och vad han har för tankar. Älskade unge!

Nej, nu ska jag göra morgon på riktigt här hemma. KRAM!

Efter möten hela förmiddagen så åkte jag vidare för att vaxa mig. Har ju gjort det förut men inte provat ”sockring” och wow säger jag bara. Det gjorde sjukt ont men jag är sååå len nu och det känns så bra. Hatar att raka mig men hatar också att ha hår på min egna kropp (alla gör ju precis som dom vill och jag tycker inte att hår är äckligt men gillar det inte på mig själv bara). Skönt att slippa hålla på med rakhyveln! Är ju i Stockholm rätt ofta så ska fortsätta att gå dit någon gång i månaden. Ser ni min snygga engångstrosa på bilden!? Älskar att man fick en sådan för att slippa ligga och visa allt =) Man blev lite mer bekväm. Egentligen är jag rätt obrydd om sådant men man blir ju så ”utsatt” när man ska ligga på en brits som hos gynekologen typ under starka lampor. Så skönt att få skyla sig lite!

Drack lite sellerijuice och åt min favorit chokladsmulpaj efteråt. 

Sedan bar det av till underbara Emilia och vi gick på bio mot kvällen. Såååå mys! Och morgonen efter blev det ett pass 3D-spinning (så häftig upplevelse) följt av lite snabba benövningar.

Under lördagskvällen handlade vi tillsammans och sedan åt vi tacos hemma hos henne och myste i soffan innan vi somnade.

Och så bjöd hon på världens godaste frulle. Perfekt innan träning. Ni hittar receptet HÄR

Sedan blev det träning igen och det blev ett kort och intensivt pass med ben/rumpa och mycket teknik. Fick lära mig lite nya övningar och det är så roligt. Blev mycket benträning i helgen men det är ju det roligaste tycker jag. Så kul att passa på att lära sig lite nytt när man är vän med ett proffs inom träning =)

Sedan blev det mat innan jag åkte mot flygplatsen!

Och en bild från när vi handlade tillsammans, jag och min stora kille. Fotade inte så mycket i helgen men ska göra det nu i veckan så att ni får se lite roligare bilder. Kram på er återigen och tack för att ni kikar in här. Ha en inspirerande och fin start på veckan! <3

Kommentarer

  1. Sarah

    Skönt att höra att du landat lite. Oavsett vad som händer så är jag övertygad om att ni gör det bästa för er och barnen och det är det som räknas! ♥️
    Fråga; bor i Stockholm och jobbar inne i stan. Vad heter stället du gick till?
    Stor kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish