Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Lite nytt:

Blev kär i dessa skor och var tvungen att klicka hem dom! Hur fina är dom inte!? Och topparna med.

 

Rosa tröja – HÄR

Vit tröja med knyt – HÄR

Beige tröja – HÄR

Byxor – HÄR

Skor – HÄR

Kommentarer

  1. Mia

    Hej! Läste ditt inlägg längre ner om att ni går igenom en kris. Jag känner igen mycket av er relation i vad jag delade med min första kärlek. Jag är dock 33 år nu. Vi träffades som 16åringar (nians sommarlov) och höll ihop i 10 år. Jag vet hur stark kärlek ni delar och delat. Den är svår för andra att förstå. Man har växt upp med varandra och delat allt. Det går inte att se ett liv utan varandra. Det är som man är en del av varandra. Pratade jag med andra under vår största kris så sa dom saker som ”kämpa på, ni klarar det” osv. Vi som varit i en relation vet en sak. Vi ger inte upp, vi skulle aldrig göra slut ifall det inte verkligen hamnat där. Jag kan säga att det tog oss tre år att verkligen lämna varandra. Men sista tre åren så var vi varandras bästa vänner, vi var inte ett kärlekspar. Det tog mig ett år att komma över att vår framtid var slut men med facit i hand så vet jag att vi var tillsammans på övertid. Jag är SÅ tacksam allt vi delade och hade under åren men vår tid var över. Jag levde singel några år (hade riktigt kul 😉 ) och en dag stod min andra stora kärlek där. Vi har idag varit tillsammans i sex år och vi är gifta sen förra sommaren. Jag ser det som att min första var min stora tonårskärlek och detta är min vuxna kärlek. Jag skulle verkligen inte kunna se mig med mitt ex idag (eller ja, sen många år tillbaka). Och är efter sex år lika galet kär i min man. Jag hann hitta mig själv mina singelår och då var det som jag kunde hitta rätt på riktigt, för mitt vuxna jag. Varför jag skriver detta är för att när det tog slut med mitt ex fick jag kommentarer som ”Jag trodde det alltid skulle vara ni ju :(” osv. förstår att det var i välmening men för mig var det jättejobbigt att folk la en press på vårat liv och våra val. Som att vi var något ideal att sträva efter. Ibland tar kärlek slut, det betyder inte att inte den varit vacker och stor när den varade. Bra att du markerat nu och gör det som ni mår bäst av. Ni kan ändå alltid vara vänner!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Herregud, får rysningar och tårar av din kommentar.. Får på riktigt rysningar längs hela ryggraden.. <3 tack snälla föra tt du delade med dig. Ja, visst är det SÅ svårt att veta hur man ska göra.. Det är liksom tankar och känslor överallt och man vet inte vad som är rätt och fel. Man är liksom familj på riktigt och har delat halva livet.. <3 så konstig känsla av att man hör ihop men kanske ändå inte? <3 Förstår dig helt i det och känner samma. Känns som att det är så mycket prestige i att man ska leva ihop hela livet med sin tonårskärlek osv.. Tycker att det är jobbigt med alla förväntningar som många har. Och visst kan man det. Jag hoppas att vi ska kunna lösa det allra bäst för just oss två. Vet inte exakt vad det är ännu men det ska vi nog komma fram till tillsammans STOR kram till dig <3 tack snälla för din kommentar. <3 <3 du stärkte mig så mycket <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish