Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon måndag!

Och hej fina ni <3

Hoppas att allt är bra med er! Ny vecka och jag är peppad på den!

Vi har haft en härlig helg men jag märker verkligen av att jag är en vädermänniska lite extra nu när hösten kommer. Vad har ni för tips för att få hösten att bli mysigare? Jag brukar: 

– Tända massor med ljus! Älskar när det är mörkt och kyligt ute och man har ljus tända i hela huset.

– Mysa ner mig i soffan framför en bra film i mysiga kläder, tofflor, något gott, filtar och kuddar. Det känns som ett klassiskt höstmys hemma hos oss.

– Unna mig lite extra. Jag vet ju att jag blir deppigare på hösten och då ser jag till att vända det lite. Ett extra frisörbesök, ett långt bad med någon härlig badbomb, någon liten resa över en helg.. Bara sådana där saker, stora som små som får en att må lite extra bra.

– Dricka te! Det är ju det bästa som finns på hösten tycker jag. Speciellt ur någon riktigt stor och fin kopp. Brukar köpa något extra gott te också och så har jag i massor av honung och riven ingefära.

– Laga mat. Tycker att matlagningen blir så rolig på hösten. Massor med goda grytor och att testa nya recept. I år ska jag prova massor med pumpa tror jag. Tycker det är så kul att hitta nya favoriter. På sommaren blir ju allt så mycket mer spontant känns det som. Och på hösten kommer man tillbaka till dom där matlistorna igen (hemma hos oss iallafall) och det är alltid lika härligt.

Önskar er en fin och inspirerande start på veckan! KRAM!

I torsdags hade vi Tove och barnen här. Killarna lekte frisör med Tove precis när dom började packa ihop sig för att åka hem, haha.

Vi åt tacos och hade det lika mysigt som alltid! Sedan tog jag och Jolie en promenad med dom till bussen.

Under fredagen så var F iväg i skolan hela dagen som vanligt och jag och kidsen hängde hemma på förmiddagen och hade besök här hos oss. På eftermiddagen åkte vi hem till vänner, hängde ute i en lekpark, lekte inne hos dom och blev bjudna på fika. Så mysigt! Jag och barnen delade på några smash också, dom älskar det lika mycket som jag. Perfekt fredagsgodis.

Har tränat massor i helgen! Verkligen terapi för mig. Hade dock världens sämsta pass i söndags då jag var så otroligt trött och hade massor i huvudet. Så frustrerade men bättre ett dåligt pass än inget alls tänker jag =)

God morgon lördag! Såhär äter vår dotter frukost och ja, det blir mat överallt.

 

Under lördagen pysslade vi på kontoret och fick upp lite posters och sådant. Är ni sugna på att handla posters så kommer en rabattkod och ett samarbete upp snart. Så håll utkik!

Framtidens influenser, haha!

Kaoset hemma, haha. Jolie ska prova alla skor och stövlar som vi äger. Blir sandigt precis överallt.

Pappa låtsassover och hon tycker det är såååå roligt!

Och sen började pappan busa och då sprang hon iväg med sina ägodelar, haha.

Under lördagseftermiddagen så fick vi besök av vänner och vi fikade och myste bara. Och hann med en sväng ute i lekparken vid oss med.

God lunch ute har vi också hunnit med!

Lämnade kidsen hos deras farmor i söndags och åkte och tränade och åt brunch tillsammans, jag och F.

Sen skulle vår stora kille på kalas hos grannarna. Vi slog in paket tillsammans och han var väldigt noga med att han skulle ha på sig sin skjorta och gick och bytte om själv. Sedan var han lite ledsen att han missade sin fotbollsträning men han valde kalaset före helt själv. Vår stora kille! Snart är det hans tur att bli firad då han fyller hela fyra år i oktober.

Kommentarer

  1. Sara

    Hej Gabriella! Har börjat läsa din blogg det ör var det första jag läste hur ofta upt du här? ☺️
    Jag undrar om Youtube ni har inte upt där på länge! Vrf? Ska ni sluta eller har ni!? Vill inte att ni slutar! ❤️ ❤️

  2. S

    Angående hösten och att vara en vädermänniska. Jag har för mig att du tidigare berättat om att du är väldigt rastlös och inte kan kolla på en film eller serie utan att hålla på med mobilen eller liknande. Jag tror att det blir en ond spiral som gör att man behöver mer och mer stimulans för att vara nöjd. För att kunna njuta av typiskt höstliga saker behöver man kunna se det fina i det lilla. På sommaren gör man ofta saker snabbt och intensivt, som att bada, besöka nöjesparker, leka i parken osv. På hösten kanske man läser mer, fikar med en vän, kollar på en film, plockar blåbär och andra saker som är lite mer mindfulla och lugna.

    Jag har själv märkt att jag behövt mer och mer stimulans för att hålla mig nöjd. Måste kolla på ett youtube avsnitt samtidigt som jag viker tvätt eller lyssna på ljudbok när jag lagar mat. Jag försöker bryta det beteendet nu för att kunna njuta av de vardagliga sakerna igen. Det är otroligt tufft! Men jag märker samtidigt en liten skillnad redan nu. Att laga mat och bara lyssna på pianomusik är otroligt härligt, att ta en 10 minuters paus på eftermiddagen då jag använder Headspace appen i lugn och ro börjar bli någonting jag ser fram emot, det hade jag inte trott för 1 månad Sedan. Att lägga mobilen i hallen och bara se en film med min man och faktiskt bara fokusera på det är med så härligt efter några försök.

    Haha väldigt lång kommentar bara för att komma fram till att mitt tips för att göra hösten lite mysigare är att bli mer mindfull. Att våga ha tråkigt ett tag för att sedan bli ett lugnare och mer närvarande jag. Att man blir trevligare att umgås med är ju bara ett stort plus.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Stämmer bra 🙂 kan nog vara så!! 🙂 <3 men vad sjukt ändå att det är så! Förstår dig helt! Har inte ens tänkt på det men gud vad knäppt att det är så ;p kram kram <3

  3. Maria

    Jag älskar verkligen din blogg. Jag blir så inspirerad. Allt ifrån träning, till vardagspussel till knarr i relationen, till oro, till träning och fika 😀
    Du är så härlig och hade så velat lära känna dig som person så hör av dig om du vill ha en ny kul kompis i Stockholm 😛

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish