Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dags att åka hem!

God morgon tisdag och fina ni!

Nu är det dags att resa hem och det ska bli mysigt att komma hem till familjen. Har saknat dom trots att jag har haft det hur bra som helst här. Har hunnit med lite möten och jobb men också njutit av god mat, bra sällskap och massor av träning. Är redan peppad på dagens pass hemma i Umeå, haha =)

Stor kram på er och ha en underbar tisdag!

Körde igenom hela kroppen på gymmet igår i princip. Hade världens pump i kroppen efter typ 2,5 timme där. Timmarna bara försvann! Och efteråt blev det mat:

Så sjukt gott med quinoa, oumph, grönsaker och fetaostdressing. Var heeelt död efter träningen och benen skakade typ. Önskar att vi hade mer sådana här fräscha matställen i Umeå.

Blev lite fika igår på möte med Sandra som jobbar på Glossybox. Vi har storslagna planer för början av nästa år och det ska bli roligt att få visa er allt vi har planerat =) Hoppas att ni ska älska det lika mycket som jag.

Blev tacos också som bästa Emilia gjorde åt oss. Finns ju inget godare.

Bästa tjejen!

Och godaste innehållet i frysen har hon också. Dessa glassarna är faktiskt sjukt goda för att vara sockerfria. Gillade ”salted caramel” mest. Den var galet god!

Kommentarer

      1. Jenny

        Själv brukar jag svettas som en gris på gymmet men det försvinner snabbt efteråt så jag brukar ofta äta eller få på affären efter gymmet haha! Ser inget konstigt med det, jag luktar inte ens!

  1. Erika

    Hej! Behöver verkligen inspiration i gymmet, kan inte du lägga upp några pass/ övningar som är bra? Gärna för rumpan ☺️ Går ofta till gymet utan att veta riktigt vad jag ska köra… tack för en bra och varierande blogg!

  2. Isabell

    Älskar dina träningsinlägg! Blir sjukt motiverad själv! Håller med angående fräscha matställen, bor också i mindre stad och det finns ju knappt sådana. Så synd och tråkigt att utemat alltid ska behöva vara onyttig mat, även om det inte är dumt ibland heller! Men får panik av allt sötningsmedel på bilderna haha… hua!!

  3. Emma

    Alltså undrar över en sak, blir det inte svettfläckar på så ljusa thights när du tränar? Jag kan inte ha typ grå byxor på gymmet för jag svettas extreeeeemt mycket av ett benpass så det ser ut som man kissat ner sig ungefär😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish