Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mina opopulära åsikter

Okej, jag var inte helt säker på att jag skulle skriva en sådan här lista då jag vet att många säkert blir extremt provocerade av vissa saker jag kommer att skriva.. Men samtidigt så är det väl lite roligt att dela med sig? Tänker att ni får ta det med nypa salt och tänka att vi alla är olika, känner och tycker olika. Hoppas att ni inte börjar hata mig alldeles för mycket, haha =)

– Jag tycker inte att avokado är så gott! Har typ försökt intala mig själv att jag tycker det men jag gör bara inte det!? Alltså det är GOTT men inte sådär supermegagott som jag vet att dom allra flesta som jag känner tycker.

– Samma sak med jordgubbar.. Alltså det ÄR gott. Men är det verkligen sååååå gott? Även här har jag försökt att övertyga mig själv och känna att ”wow, detta är ju det godaste som finns” men jag tycker bara inte det. I så fall är hallon mycket, mycket godare.

– Jag tycker verkligen inte att det är fint med silikonbröst. Och om jag ska tycka det så ska dom se äkta ut och ha lite ”naturligt häng”. Har jättesvårt för bröst som är stenhårda och står rakt ut typ, haha. Tycker samma sak om att ex. fylla läpparna.

– Jag älskar överkokt pasta, det är så jäkla gott! Blir typ olycklig när jag är på restaurang och får den serverad ”al dente”

– Jag gillar inte Disney-filmer. Fattar verkligen inte grejen om att alla tycker att dom är såååå bra!?

– När jag åt kött så var det godaste jag visste leverpastej. Skulle välja det alla dagar i veckan före fläskfilé och sådant där som anses vara gott. Mmmmm. Kan sakna det ibland, haha. Och fiskbullar. Mmmm. Haha..

– Jag tycker att bensin luktar jättegott!?

– Jag tycker det är äckligt att bada i poolerna när vi är utomlands och får typ panik när jag ser alla som myser runt där i och tycker att det är så härligt.. Tänk alla baciller. Jag är typ den enda i vår familj som inte blir dålig i magen under våra utomlandsresor och det är nog för att jag inte sväljer massor av det där äckliga vattnet. Vill max doppa benen så att jag kan leka där med barnen men skulle liksom inte kunna sätta mig i vattnet? Usch!

– Jag gillar typ inte bubbelvatten!? Alltså Loka och Ramlösa och sådant.. Försöker även här (precis som dom två översta punkterna) intala mig själv att det är så gott. För alla tycker ju det!? Men näää. Det är väl okej men kan inte förstå varför det anses vara så gott och varför man står och väljer och vrakar bland alla smaker när dom typ smakar likadant iallafall?

– Jag tycker att selleri är JÄTTEGOTT att äta som det är.

– Jag hatar vitlök. Får kväljningar av lukten.

– Jag tycker att det är konstigt att dricka mjölk om man inte är ett litet barn.

– Jag HATAR beröring i nacken och på halsen. Får typ gåshud av obehag över hela kroppen om jag får en kyss på halsen eller någon smeker mig i nacken. Fyyyy. Samtidigt så vet jag att detta är något som dom allra flesta tycker är så himla mysigt.

– Jag tycker att ”vanliga” naglar är äckliga. Jag har gjort gelénaglar sedan 2010 och jag vet att folk snarare tycker att det är just låtsasnaglar som är äckliga. Men jag tycker tvärtom. Tycker det ser så äckligt ut med ”vanliga” naglar som har vuxit ut en bit.

– Jag lyssnar inte på podcasts. Vet att dom flesta älskar det.

– Jag gillar inte katter. Tycker dom är väldigt oförutsägbara och beter sig konstigt. Sedan kan jag såklart tycka att kattungar är jättegulliga! Men i överlag gillar jag inte katter.

– Jag tycker att man kan skämta om typ allt.. Men jag skäms över det och över min humor, haha! Har dock några få vänner som är precis som jag och där kan jag släppa loss heeeelt. Men oftast inte. Får lägga lock på mig, haha.  Till och med F skakar på huvudet åt mig för ofta och han har ändå levt med mig i 10 år snart..

– Jag tycker inte att det är kul att se serier. Finns några extremt få undantag men nej, det är inte min grej.

– Jag avskyr vanlig sallad. Alltså isbergssallad och all annan sallad som man kan köpa i påsar, haha.

– Jag älskar att plugga! Tycker typ att det är det roligaste som finns. Men känns som att alla hatar det och att det är något ångestfyllt för dom flesta? Jag längtar tills jag får plugga något igen i framtiden och bara läsa massor, fördjupa mig i något och lära mig nytt. Tycker hela processen är så otroligt rolig.

– Tycker inte om att bli sminkad av andra.. Känner mig alltid ful då? Eller jo, min vän Tove kan sminka mig fint. Men går jag till någon professionell så blir jag verkligen aldrig nöjd och det slutar med att jag bara blir obekväm och vill gå och tvätta bort allt.. Så är det VARJE gång jag plåtas för ex. något företag som jag gör någon större kampanj med.. Kollar mig i spegeln och tänker typ ”oj, hjälp” men säger alltid att jag är såååå nöjd, haha.. För jag känner mig så taskig mot den som har sminkat som har lagt ner så mycket tid och energi på att göra mig fin.

– När jag sover vill jag har en jätteplatt kudde. Kan verkligen inte sova på en fluffig, ”skön” kudde utan använder dom som jag har fått ärva vidare från att jag var liten typ? Så mina är typ 20 år gamla och helt platta. Hade säkert kunna sova helt utan, haha.

– Dom flesta som jag känner som har barn älskade att vara gravida. Det var det värsta jag har varit med om i mitt liv typ. En konstant fysisk och psykisk plåga i nio månader som jag helst av allt aldrig går igenom igen. Mådde så otroligt dåligt och nu när jag ser tillbaka så förstår jag knappt hur jag överlevde. Tycker typ absolut ingenting med att vara gravid är mysigt.. Eller ja, det är mysigt med sparkarna och kanske känslan av längtan efter sitt lilla barn. Men allt annat – NEJ! Och att man känner sig vackrare än någonsin? Nej, för mig var det precis tvärtom. Sedan var det ju såklart värt det i slutändan men nej, jag mår dåligt av tanken på att behöva genomgå det igen.

Som sagt (känner att jag måste skriva det igen), detta är MINA opopulära åsikter så jag hoppas att ni tar dom med en nypa salt och inte börjar hata mig! Vet ju hur lätt vissa börjar hata och med tanke på att jag får massor med hat om jag lägger upp en burk på ex. nutella så känner jag att jag kanske måste överförklara mig lite. Tänkte iallafall att det var lite kul att dela med sig av detta och göra ett lite annorlunda inlägg. Hoppas att ni också tyckte det =)

Har ni några opopulära åsikter som ni kan dela med er av? 

Kommentarer

  1. Empis

    Haha..Ja.
    Vaccinkritisk
    Tycker inte man ska ge sina barn välling
    Tycker det är fel att inte prova att amma
    Tycker det är fel att lämna på dagis för tidigt om man inte har en bra anledning (de finns få)
    Tycker barn har rätt till ett giftfritt drogfritt liv (de tycker väl ca 2% av alla svenskar)
    Tycker barn har rätt till en varierad kostcirkeln och inte utblandat kött och mjöl me vatten 4 grr om dagen 🙂

  2. Cassandra

    -Håller med om silikonbröst och om LÄPPARNA. För fasiken! Kan inte hjälpas, de förstör sitt utseende
    -Något alla verkar gilla som jag verkligen inte klarar av är vattenmelon! Får nästan klökningar haha. Lök kan jag inte heller äta, tycker inte alls om det.
    -Jag klarar inte av att se andra äta banan! Mosad banan är det värsta som finns. Både att äta och se på. Min dotter får aldrig banan här hemma. Örk!
    -Håller med om bensinen.. synd det är farligt att sniffa! Hahah
    -Jag tycker inte om alkohol. Det är inte gott. Överhuvudtaget. Dricker mycket hellre Pepsi Max.

    Här fick du lite smått om mig haha! Roligt inlägg 🙂

  3. Emma L

    Haha detta med platt kudde, min sambo kan inte förstå hur jag kan gilla min gamla kudde som är nästan tom på stoppning 😂 Och han förstår heller inte hur jag kan tycka det är obehagligt med beröring i nacken, trodde nästan jag var ensam där 👍

  4. Rebecka

    Jag HATAR att svettas och att träna, värsta jag vet. Har fobi för all typ av kroppsbehåring utom på huvudet och ögonbryn… Hatar rutiner. Älskar lukten av krut och pistolskytte är bland det roligaste jag vet. Annars håller jag med dig i mycket, iaf om mat och bubbelvatten, ryser bara jag tänker på det.

  5. Isabell

    Åh vilket roligt inlägg! Superkul! 😄
    Jag har nog också många opopulära åsikter… Jag hatar hundar och djur överlag, men särskilt hundar. Detta tenderar att vara väldigt opopulärt hehe 😬 Jag litar inte på vacciner och tror att läkemedelsindustrin är korrupt. Också en åsikt som lätt öppnar upp för heta diskussioner.. 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack!! Blir så glad! 🙂 Tack för att du delade med dig. Ja, det gör ju verkligen det. Men alla har rätt till en egen åsikt även om det <3 kram fina du!!

  6. Ida

    Jag tycker också att man kan skämta om allt, men försöker hålla pli på mig själv ofta! Värsta som finns ju när man drar ett rått skämt som inte aaaaaalls är passande enligt andra… Har ju hänt några gånger, att man skämtat åt fel person.. Haha. Bästa som finns är vännerna med likadan humor, så att man ”triggar igång” varandra istället och det bara blir råare och råare hahaha!

  7. Lotta

    Å vad jag känner igen mig i många av punkterna. Speciellt den med jordgubbarna. OM man har tur, så kan dom smaka väldigt gott, men smakar oftast bara vatten tycker jag. Däremot så ÄLSKAR jag hallon!! !Förstår mig inte på folk som väljer jordgubbar före hallon. Hallon är mycket godare att äta som dom är, som sylt, i paj och saft. Och även avokado älskar jag. Dock blir jag oftast förbannad och besviken när jag köper dom. Antagligen så är dom övermogna redan när jag kommer hem med dom, eller så köper man lite omogna i hoppet om att dom ska bli bra hemma. Men då blir dom helt skrynkliga i skalet och bruna inuti, så nu har jag helt gett upp när det kommer till avokado. Silikonbröst tycker jag kan vara väldigt fint om dom görs så naturliga som möjligt, inte som Dolly Parton. Men det är tur att vi alla tycker olika, annars så skulle det vara väldigt tråkigt.

  8. Karin

    Hej! Jag tycker inte heller att dina åsikter är konstiga. Själv föredrar jag att lägga mig tidigt och gå upp tidigt framför nattsudd. Jag trivs också med rutiner och mår ibland bättre på vardagar än på helger. Om jag får välja finns det ingen TV i mitt hem. Om jag vill titta på något gör jag oftast det på mobilen och sonen får se program på datorn. Kram

  9. E

    Tänk va mkt bakterier de samlas under lösnaglar o så.. och då är ju ändå naglarna de smutsigaste stället på kroppen.. hur blir de då med lösnaglar på också där smuts kan åka in under lösnageln o intr tvättas bort? Bara en fundering. Jag använder aldrig lösnaglar skulle inte klara av pga de skulle fastna överallt haha.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen visst, du har så rätt i det 🙂 jag skrubbar dom då och då och rengör med våtservett men visst är dom väl smutsiga ändå kan jag tänka mig! Kram <3

  10. Amands

    Jag är likadan. Är gravid i vecka 26 och HATAR de men alla sparkar och längtan efter få se vem hon är gör de värt o vänta. Men mår som sagt skit av graviditeten annars. Kräktes fram till vecka 17 varje dag.

  11. Caroline

    Det där var ju inte extremt 😀 jag fick dock för mig att du älskare att vara gravid under dina två graviditeter. Det såg verkligen ut som det på Instagram haha! Själv vill jag aldrig bli gravid, tycker inte det är något fint i det alls… är inne på att adoptera 🙂

  12. Annichen

    Alltså är vi typ samma människa 😂 håller med om allt!!!
    Skulle aldrig bada i en äcklig pool, hade sån GROV ångest när jag blev beordrad vattengympa pga foglossning under graviditeten, Bada tillsammans med massa andra? Hatar typ att bada själv i badkar för man ligger ju sitt egna smuts, tänk då i en pool med 30 andra?!
    Eller folk som badar tillsammans i en liten äcklig bubbelpool, FY FAN 🤮🤮🤮 så vidrigt! Bada i havet ska vi inte ens börja prata om. Kräääääks av bara tanken 😂😂

    /// en 5 barnsmamma md extrem bacillskräck 🙈

  13. evelina Kyrk

    Haha alla som inte har fixat naglarna tittar ner och bara ja fy vad jag ser ut faktiskt 😛 satt och studerade mina händer en bra stund här nu 😛 Men jag har också extremt fula händer, har alltid skämts över mina händer!

    kramar håller helt med om att bli sminkad av andra haha xD

  14. Läsare

    Orsaken till att man orkar följa dig, men inga andra influencers, är för din ärlighet. Du är ärlig, filtrerar inte lika mycket som alla andra och du vågar vara personlig. Ingens liv ser perfekt ut, och det är bra att du visar upp att alla har bråk, alla äter choklad osv. Du känns som en av dom få som verkligen vågar visa att livet inte ser ut som en perfekt saga! Tack!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tack!! Du anar inte hur glad jag blir!! TUSEN tack <3 <3 det är sådana här kommentarer som får mig att vilja fortsätta blogga! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men sååå skönt 😀 nej, det tycker inte jag heller men jag får seriöst fem taskiga kommentarer varje gång jag lägger upp en bild på min story så känner att jag vill ursäkta mig ändå. Kram <3

  15. Jessica

    Tänk hur mycket bakterier det är i din gamla kudde 🙈😅 det ryser jag av att tänka på 😂

    I övrigt håller jag med dig i de flesta punkterna! 👌🏻😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish