Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bilder från senaste:

Gjorde så god pizza på tortillabröd med ajvar, kantareller, fetaost, tomat och oumph med barnen. Mmm! Går så snabbt och blir så gott.

Mys på övervåningen!

Alltså kolla hur mycket vår humle har vuxit!! Hur sjukt!? På bara en sommar!? Älskar den och den är så fin och dessutom världens bästa insynsskydd. Vore ju helt otroligt om den kunde växa upp över hela pergolan med åren och bara leva sitt egna liv på den. Som ni vet så är jag ju besatt av gröna växter och vill ha världens mysigaste trädgård om ett par år.

Vi var på kräftskiva hos fina vänner under lördagskvällen. Så mysig och så underbart för alla barnen att få växa upp tillsammans och leka så mycket ihop.

Klädde för en gångs skull på mig vanliga kläder och fixade håret ordentligt, haha =) Byxor och topp från nelly!

Till kräftskivan köpte jag förresten med mig det godaste jag vet just nu!

Du behöver: 

– Valfria chips (jag älskar saltade naturchips eller dessa sourcream-stjärnor som ni ser på bilden ovan)

– Smetana

– Tång

– Röd lök

– Dill

Gör såhär: 

– Lägg upp alla chips på ett stort fat/skärbräda och klicka över smetana och tång. Strö över rödlöken som du skala och hackat i små bitar och klipp över dillen. Blir så så så så gott! Ni måste prova!

Åkte till Stockholm tidigt igår!

Kom fram till min bästa tjej och världens mysigaste lägenhet mitt i stan. Drack lite energidryck och begav oss mot gymmet.

Min bästa!! <3 <3 <3

Körde ben och rumpa och efter det blev det så god och fräsch lunch!

Sen har vi bara myst och umgåtts! Och jag har fått massoooor med jobb gjort. Underbar känsla!

Kommentarer

  1. Anna

    Håller med som så många andra skriver, du är den enda influensern man orkar följa idag. Så less på alla utom dig 🙂 Det är för att du känns så äkta och ärlig. Inte bara massa reklam och samarbeten. Vad du än skriver om så är det mysigt eller intressant att läsa. Så härligt att följa din vardag. Du inspirerar verkligen i stort och smått!

  2. Donna

    Ne Gabriella du e bara för fin🤗Och din träning sagt det innan pch säger det igen asså så fina o bra resultat och rumpan och låren wow😚 så duktigt hard work pays off!Grymt jobbat att balansera både jobb familj och träning styrke kram<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish