Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Hej finisar!

Fredag idag och det känns ju så härligt! I helgen ska jag ta mig tid och jobba av massor. Tänkte sätta mig på något café och bara göra bort massor med inlägg och liknande inför veckan. Känns så skönt att få komma utanför hemmet, ha musik i öronen och bara låta kreativiteten flöda. Älskar sådana skrivardagar!

Annars ska vi på kräftskiva och sedan åker jag till Stockholm på söndag. Så peppad på att träna stenhårt, ha massor med tjejsnack, gå på några möten och bara ta det lugnt. Ska fota och filma lite övningar till er från gymmet med nu när jag ska dit med bästa Emilia.

Igår hade jag en riktig lyxeftermiddag och drog först iväg för att fika med Tove. Blev massor med babbel i vanlig ordning, haha.. Fattar inte hur vi aaaaalltid kan ha så mycket att säga fast vi pratar i telefon varje dag och ses typ…jämt? Och sedan åkte jag vidare direkt för att äta middag med mina vänner Hanna och Lovisa. Blev en fika efteråt med. Och så fick jag veta att Hanna och Robert ska gifta sig nästa sommar och fick ett ”save the date”-kort. Fick ju gåshud över hela kroppen av lycka för deras skull. Världens finaste par! Så lycklig för dom och ser så otroligt mycket fram emot att få dela deras dag med dom nästa sommar.

Denna lilla höll mig vaken till 04.30 och då fick mannen ta över. Han hade varit ute och festat med sin klass halva natten men klev faktiskt upp ändå och tog över. Men det blev ju ändå inte mycket sömn för min del som ni förstår, haha.

Godaste fikan igår med finaste Josefin hemma hos oss.

Fotade ett jobb för Hemtex igår och bilderna blev så söta!

Sedan ritade jag och kidsen inne på Jasons rum en stund innan pappan kom hem från plugg och tog över.

Varm choklad med bästis!

Och ännu mer mat och fika på det. Sen köpte jag med mig chips hem också och satt och gottade mig framför datorn, haha.

Alltså koooollla!!!! Såååå fint! Blir så lycklig när jag tänker på att jag ska få gå på just deras bröllop till sommaren!

Kram på er och ha en helt underbar fredag och helg!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish