Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fem punkter just nu:

– Jag bor ju i mina träningstights till vardags och har köpt fler nu i olika färger. Älskar ju verkligen dom som är ribbade och vill verkligen aldrig ta på mig vanliga brallor längre. Jag har blivit så himla bekväm av mig! Så nu har jag beställt dessa nedan också för att ha denna modell i alla färger, haha =) Längtar så tills dom landar här hemma!

– Jag brukar alltid bada med badbomb men här om dagen så hade vi ingen kvar och då hittade jag en duscholja från Lush som såg ut som en liten tvål. Jag blev helt såld på den! Och så blev jag superlen efteråt. Måste helt klart börja duscha och bada med just olja istället för tvål som bara torkar ut. Perfekt nu på hösten och vintern när man behöver mer fukt över huvud taget!

– Blev sugen på något gott och då slängde vi ihop detta här hemma. Älskar verkligen banan och choklad i kombination! Och hallon passar ju perfekt till.

Du behöver: 

– 1 banan

– Mörk choklad

– Färska hallon

– Kokosflarn

– Valnötter

Gör såhär: Skala bananen och dela den i två. Smält chokladen över ett vattenbad och ringla över bananhalvorna. Dekorera med kokosflarn, färska hallon och valnötter.

– Jag är livrädd för alla förkylningar och sjukdomar som kommer nu på hösten! Jason hostade under natten och Jolie var snorig i näsan redan igår. Känner bara att jag VÄGRAR att bli sjuk nu! Har ordnat ingefärashots iallafall som jag ska dricka varje morgon, trycker i mig vitaminer och ska försöka bli bättre på att sova. Man glömmer alltid bort hur otroligt jobbigt det är att vara sjuk förrän man blir det igen.. Huva! Har ni klarat er undan sjukdomarna såhär långt eller har dom redan hittat till er?

– Jolie är och klättrar och river i aaaallt hon kommer åt. Om det ligger något på en soffa så måste hon slita ner det, Om hon kommer upp på en stol så måste hon klättra vidare upp på bordet… Alltså det är verkligen full rulle hela tiden och man blir SÅ trött till och från. Kolla bara här nedan.. Lilla älsklingen! Som ska vara och peta i alla blommor hon ser hela tiden. Men jag vägrar verkligen att flytta på sådana här saker.. Vill att hon ska lära sig istället! Ibland vill hon ta ner hela vasen och promenera omkring med den, haha.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      XS och S 😀 har lite olika! Jag vet faktiskt inte.. Dom ribbade är lite tightare än deras vanliga just runt magen, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish