Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Nyttigare fika till kaffet

Vi gjorde sååå gott fika för några dagar sedan. Så enkelt och gott och framförallt inte överdrivet mycket tillsatt socker. Använde mörk choklad som var 70%-ig men man kan ju använda vilken choklad man vill och även ta ett helt sockerfritt alternativ om man vill ha helt utan tillsatt socker.

Du behöver:

2 bananer

1 chokladkaka

Mandelsmör

Kokos att rulla i

Gör såhär:

Skär bananerna i bitar och klicka på mandelsmör på hälften av bitarna. Smält chokladen i vattenbad under tiden. Lägg på resten av bananerna så att det blir banan på varje sida av mandelsmöret. Doppa i chokladen, rulla i kokos och ställ in i frysen. Sååå gott!

Verkligen ett supertips! Tror ni kommer att älska dessa lika mycket som jag! =)

Kommentarer

  1. Rebecca

    Ser gott ut! En annan variant är att sätta jordnötssmör emellan och doppa i mörk choklad, strö lite flingsalt på och sen in i frysen-galet gott!!

      1. Maria

        Haha gjorde dem och ville kräkas av smaken 😅 tror inte mandelsmör var min cup of tea 😂 det fastnade i hela gommen och tillsammans med bananen blev det inte bra för min smaklökar🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish