Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej finisar! Hoppas att allt är bra med er! Vi mår toppen här hemma och jag tänkte dela med mig av lite ”just nu”-punkter här nedan i detta morgoninlägg:

– Vi har börjat öva Jolie på att somna med F mer än vad vi tidigare har gjort. Det fungerar SÅ bra. Om hon vet att jag är hemma så går det dock inte alls och det blir gallskrik tills jag ger upp och kommer upp till henne. Jag kan verkligen inte klara av att höra mina barn ledsna. Vill dom komma till mig så SKA dom få göra det.. Så för mig är det liksom en omöjlighet att bara låta henne vråla och typ låtsas som ingenting. Jag har därför börjat åka iväg om kvällarna och då går det hur bra som helst. Direkt hon vet att jag inte är där så gosar hon in sig hos sin pappa och somnar sött. Så vi ska fortsätta med detta ett tag till och se hur det går. Minns att jag inte kunde natta Jason på flera månader när F började göra det. Så det lär ju bli samma sak nu ett tag framöver. =) Men det är väl inte mer än rätt med tanke på att jag har tagit alla nattningar med henne fram tills nu nästan! Igår passade jag på att ta en fika med Tove till rätt sent och det var så underbart att känna sig så fri. Har glömt bort hur det känns när barnen blir allt äldre. Klart att F alltid har låtit mig åka precis var jag vill och när jag vill men jag har nog själv låst mig själv rätt mycket i barnen då jag ammat en del osv. Så friheten när barnen är äldre är verkligen så härlig.

– Igår hade jag sådan feeling på gymmet och kände mig så stark! Älskar den känslan! Och så var det sol ute när jag promenerade hem. Så härligt när man startar dagen med något som verkligen får en att må bra och bli peppad. Träningen gör mig verkligen så mycket gladare och ger mig så mycket ork.

– Jag har bokat en resa till Stockholm! På söndag bär det av och jag är sååå peppad! Blir kvar tills på tisdag och jag ska bo hos finaste Emilia. Vi ska träna massor och så blir det en del jobb och någon myskväll med massor av tjejsnack med. Längtar så himla mycket.

– Igår fick vi hem ”Barnen i Kramdalen 2”. Har ni inte läst den första boken för era små så rekommenderar jag er starkt att göra det. Den handlar om integritet och rätten till sin egna kropp, att man ska våga säga nej och berätta för en vuxen om man blir utsatt för ”tafsare”. Jason har själv önskat att läsa boken om och om igen och det märks att det är riktigt mycket tankar och funderingar i hans huvud under tiden som vi läser. Han är så engagerad, frågar mycket och hänger med i varenda mening. Tycker det viktigaste man kan ge sina barn är just verktygen till att bemöta och reagera när och om dom skulle hamna i en situation som egentligen inte bör förekomma. Så verkligen TIPS! Genuint tips från hjärtat. Köp den och läs för era kids för att stärka dom i att agera och veta vad som är okej och inte. Det ska iallafall bli väldigt intressant att läsa den andra boken med.

– På tal om Jolie så har vi fått datum för hjärtkontroll nu! Det blev lite framskjutet till mitten av oktober och det känns ärligt talat SÅ skönt. Var inte alls redo för kontroll nu i september och känner nu att jag kan pusta ut ännu en månad.

– Igår handlade jag massor och idag tänkte jag ”baka” lite med mandelsmör och mörk choklad! Älskar ju att göra nyttigare alternativ på bakning (eller ja, det enda jag bakar är ju typ rawfoodkakor och sådant, hehe) så det ska bli kul att komma igång med det mer och dela recept med er nu i höst. Recept på dom som jag ska göra idag kommer imorgon här på bloggen! Jag köpte förresten majskrokar igår för första gången på länge och båda barnen bara tryckte i sig tills påsen tog helt slut, haha.. Varför är majskrokar så poppis!? Tycker dom är så smaklösa.. Först hällde dom dock ut allt på golvet…:

– Och om vi nu ska prata nyttigheter då.. Jag har tänkt börja dricka sellerijuice! Så selleri ska jag köpa hem idag. Någon av er som druckit det? Vad tyckte ni? Sellerijuicen sägs ha många fördelar och här är några av dom:

  • Kraftig antiinflammatorisk effekt. Bra mot acne, eksem, IBS osv.
  • Hög dos av K-vitamin vilket är bra för ben och hjärta
  • Mycket C-vitamin
  • Hjälper vid högt blodtryck då den innehåller mycket vatten, magnesium och kalium

– Livet för ett år sedan.. Är det bara jag som tycker att tiden går så jäkla snabbt!? Tycker det är så himla konstigt och läskigt att se tillbaka på bilder som känns som att dom är tagna för en evighet sedan men lika gärna hade kunnat vara från igår? Tänk att vi om cirka ett halvår har bott i huset i TVÅ år. Hur sjukt!?

Lite bilder på livet i september 2018! Vi hade inte ens ett påbörjat allrum på övervåningen vid det laget, haha.. Stor kram på er och ha en underbar onsdag!

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag hinner tyvärr inte se allt där då jag får en hel del men du får gärna skriva anonymt här så kan jag svara dig? Kram 🙂

  1. Claudine

    Kan inte du göra ett inlägg och visa barnens rum ordentligt, är ute efter inspiration för fix för sonens sovrum och tycker att du har inrett så himla fint och mysigt i alla sovrum 🙂

  2. Maria

    Åh älskar ert hus! Vi letar hus i Stockholm nu. Vi ska försöka få barn nu i vinter och vill köpa hus innan vi får barn. Men är så svårt vi har en budget på 5,5 miljoner men också rätt höga krav så vi kommer hamna långt bort jämfört med solna vi bor i idag 😛

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish