Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hej tisdag!

Hej fina <3

Förlåt för sent inlägg idag. Har varit full rulle med precis aaaaallt hela dagen. Försöker fortfarande landa lite i en helt ny vardag där F är borta i princip hela dagarna. Ikväll ska jag iväg och träffa några vänner och ta en fika. Ska bli så mysigt! Och skönt med en egen stund efter en hel dag med mina kids. Har annars hunnit fixa all bokföring för månaden, tränat + gjort lite annat jobb men det känns på något vis som att tiden ändå aldrig räcker till för allt iallafall. Så förlåt för lite tråkigt innehåll över huvud taget. Kommer massor med roliga recept och annat snart så håll ut. Måste bara komma i fas lite med livet känner jag.

Önskar er en fin kväll! Stor kram!

Lite bilder från igår =) Jag och Josefin hade lite planeringsmöte över en hotellfrukost igår. Så himla mys!

Och vill man sysselsätta mina barn i minst en timme så ska man riva ut all play doh över golvet. Då är dom tysta, lugna och så fokuserade, haha =) Har ni något superknep när ni vill sysselsätta era barn för att vinna lite tid? Vad brukar fungera hemma hos er? 

Kommentarer

  1. Cissi

    Smålego! Jag hämtar alla säckar med Lego och häller ut en del på en filt på köksbordet eller golvet. Så får dom legoplattor att bygga hus på. Då jag gör detta så kliver de in i en Legoperiod och Legot kan stå framme i flera dagar. Dom är lite tveksamma den första dagen då jag ”tvingar dit dom” (läs: uppmuntrar dom) 😉😀 Men sedan behöver man inte sätta sysslan i händerna på dom dagarna därefter utan dom går självmant till Legobyggena 😁👌 Funkat under alla år. I perioder såklart. Det får inte ske för ofta för då är det inte lika kul.

    Tågbana och duplo kan jag oxå dra fram och hälla ut. Och så får det stå framme i en par dagar så att leken kan fortsätta nästa dag, och nästa dag.. Vanligtvis behöver dom städa undan sina leksaker varje kväll men just lego och tågbanan får som sagt stå kvar i en par dagar 😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är ju BÄST! Håller med 🙂 speciellt nu när Jolie har slutat stoppa allt i munnen så är det perfekt 😀 kram

  2. Elinor

    Vattenlek – sitta på diskbänken och hålla på! Måste få fråga, vad är det för dammsugare Ni har? Är den tyst och grymt bra?
    Tack så länge!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Perfekt ju! 😀 det är en sådan pro silence eller vad dom heter. Den är bra men munstycket är sämst! Så det har vi bytt nu 🙂 men den är tyst och jag älskar den, kram

  3. J

    Duplo! Min äldsta på 3 år bygger så mycket nu och sitter och berättar historier om det hon bygger. Så roligt att sitta och lyssna på. Min lilla på 8 månader bankar mest med bitarna men håller sig sysselsatt ett tag hon också. Annars är ansiktsmaskerna i papp som man målar på från Ikeas barnavdelning en favorit just nu,

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish