Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina vänner!

Hoppas allt är bra med er! Idag börjar ett helt nytt liv för oss och mannen börjar plugga. Har kollat igenom hans schema och det är iiiiinte lite inbokat.. Så det blir mycket tid för mig med kidsen. Och när han väl kommer hem så byter vi av och det blir jobbrusch för mig medan han ordnar med middag och sådana saker. Nu är det enklare livet med andra ord över och vardagspusslet kan börja. Jag är lite peppad och lite rädd. Men jag hoppas och tror att allt ska gå bra! Det måste det göra.

Idag ska jag träffa Tove och barnen och det ser jag så mycket fram emot som alltid. Blir massor med babbel, lek och fika som alltid.

Önskar er en fin dag och start på veckan. Stor kram!

Denna lilla kille hade sin första fotbollsträning i söndags och han väckte oss på morgonen, berättade att han hade klätt på sig själv och att han var redo att åka dit. Älsklingen! F tog med honom dit och han ÄLSKADE det. Så glad för det! Älskar att han är så nyfiken och glad i livet. Det bästa han vet är att vara bland människor, röra sig och testa nya saker.

Jag har hunnit med några pass på gymmet. Så skönt att bara vara för sig själv för en stund och inte tänka på något alls än på övningarna man gör och musiken man lyssnar på.

I lördags mötte vi upp dessa älsklingar och gick på bio med dom.

Hade på mig byxor från Nelly och tröja från Gina Tricot! =)

Har städat massor också i vanlig ordning, hehe. Många på instagram har bett mig göra ett blogginlägg om städning, vad jag använder för städprodukter osv. Är det verkligen intressant? Vad vill ni veta? Så ordnar jag i så fall ett inlägg i veckan!

Vi hängde i en lekpark och åt lunch där med. Så mysigt! Om ni undrar vad Jolie har på kinden så är det sushiris, haha! Sedan började det ösregna efter en stund så vi fick springa till bilen det snabbaste vi kunde.

Alltså dessa är såååå goda. Vi hittade dom superbilligt när vi var i Stockholm och köpte med massor hem då dom är svåra att få tag i här i Umeå.

Pappa hjälper med skorna när man ska ut till bilen! Älskar den där tröjan som hon har på sig. Den hade Jason när han var liten och visst är den SÅ söt!?

Barnen har skämt bort oss med sovmorgon hela helgen, så lyx! Ber om ursäkt för småtråkiga bilder men har verkligen försökt att vara ledig lite i helgen av lite olika anledningar. Kan berätta mer sen. Återigen.. Kram och ha en fin dag!

Kommentarer

  1. Daniela

    Vad skönt att Jolie hade ett risgryn på kinden och inte en springmask. Det var min första tanke nämligen när jag såg bilden, haha 😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish