Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår. Jag var så otroligt trött hela dagen och mannen med. Vi kom fram vid 04 typ.. Och så vaknade barnen 08. Men vi överlevde dagen ändå som tur var.

Jag måste säga att jag inte riktigt förstår hur jag tänkte när jag faktiskt KOLLADE vädret innan vi skulle åka, såg att det skulle var 25 grader men ändå packade långbrallor åt alla. Så dumt! Var som om jag på något vis inte riktigt kunde acceptera att det faktiskt skulle bli sommarvärme igen på riktigt. Men jag handlade en klänning på ZARA och Jolie fick byta till klänning hon med. Och så åt vi lunch på MOS och gick i lite butiker där.

Blev en promenad till Gina Tricots showroom!

Vi pratade om allt möjligt och drack kaffe. Och så fick jag kika på alla nya plagg som var sååååå fina! Jag älskar ju Gina Tricot och det känns som om dom flesta av mina nyköpta plagg kommer därifrån. Det är där och hos nelly jag handlar mest!

Vi har hunnit med massor av familjetid och det har varit så underbart. Jason fick en glass medan F bytte blöja på Jolie och när dom kom tillbaka blev Jolie också sugen så dom fick dela. Han var så otroligt snäll med henne hela dagen igår. Gav henne varannan tugga av glassen, sa att han älskar henne hela tiden och kramade henne. Åh, min fina, stora, kloka kille! Världens bästa!

Vi besökte också Humlegården och barnen lekte loss i parken där! Dom hade så roligt. Och så åt vi middag på Vapiano! Tyvärr så dog min mobil mitt i allt detta men jag är så tacksam över kvalitetstiden vi fick igår. Så uppskattat av oss alla!

Kommentarer

  1. Sarah

    Så mysigt ni haft det!
    Skulle vara jättekul med ett inlägg kring städning! Du som verkar va expert 😉
    Ett inlägg om hur du städar, vilka produkter du använder osv skulle vara så intressant!
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish