Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker som gör mig lycklig just nu

– Att läsa med barnen Tycker det är så givande och det är så fint att se deras engagemang i det som händer i böckerna. Märks att Jason förstår allt av böckerna och han ställer mycket frågor och delar med sig av tankar kring det vi har läst. Jag och Jason har för övrigt haft så fina samtal nu på slutet och framförallt innan han ska sova. Märks att han har så mycket funderingar, frågor, tankar och åsikter. Och det är så kul att få förklara allt och berätta för honom hur saker och ting ligger till. Och så märks det att han tänker mycket på hur han och andra beter sig. Igår så råkade han välta ett glas juice för andra gången på någon minut och det hamnade ÖVERALLT. Och jag var lite stressad och höll på att plocka bort efter första spillet fortfarande. Och då blev jag irriterad och sa ”nu får du faktiskt tänka på att ta det lite lugnt så att du inte spiller överallt”. Han reagerade inte med något särskilt på det och jag tänkte inte mer på det. Och på kvällen när vi skulle sova så sa han ”förlåt för att jag spillde mamma”. Mitt hjärta gick typ sönder då! Så jag bad honom om ursäkt för att jag lät så otrevlig och att det inte alls gör något om man spiller. Alla gör misstag och det är ingen fara alls… Och fy så jag fick skämmas över att han faktiskt gått runt och tänkt på det där under dagen. Var ju verkligen fel av mig att säga till som jag gjorde för misstag sker ju alltid. Men mitt i allt det där stressiga med en ettåring som hängde i mitt ben och var missnöjd + massor med juice överallt så blev jag så irriterad. Men vi hade en fin pratstund tillsammans och jag tycker det är så mysigt att han låter mig vara med i hans tankar och känslor. Hoppas att han vill göra det länge till. Han är så fin min Jason och jag ser fram emot att följa hans resa genom livet. Är det något jag har gjort rätt så är det att vara en bra mamma ändå. För kolla bara på mina kids!? Så varma, lekfulla, glada, nära till skratt, bus i blicken och så mycket kärlek precis överallt. Åh, vad jag älskar dom. Mest av allt på hela jorden – trots att dom gör mig gråhårig varje dag också =)

– Att jag är där jag är i livet. Jag har jobbat så jäkla hårt sedan jag var 16 år och flyttade hemifrån. Hade inte en krona sparad, pluggade och extrajobbade, drömde om hus, barn och allt det där. Är så tacksam över att jag har vågat satsa, att jag har kämpat och att jag har trott på mig själv och bara kört. Är så tacksam för precis allt jag har i live varje dag. För mina underbara barn, vårt fina hus och att jag kan jobba med det jag älskar mest här och nu. Jag fyllde 24 i år men det känns på något vis som att jag har levt så mycket längre.. Vet inte varför men tror nog att jag blev vuxen rätt snabbt på grund av lite olika anledningar. Har så mycket mål, drömmar och visioner så vet inte hur jag ska hinna med allt under min livstid, haha.. Älskar verkligen att leva (trots att vissa dagar verkligen också kan var S K I T såklart) och tycker att det är så underbart att man har ett helt eget liv att forma som man vill och fylla med vad man vill.

– Att få samsova! Få mysa nära, nära och bara lyssna på deras små andetag. Dom är så trygga och dom blir så trygga av varandra med. Dom håller alltid om varandra när dom ska sova med. Kolla bara på bilden här nedanför hur nära vi ligger allihop, haha. Bästa goset! Det bästa valet jag har gjort som förälder är nog att samsova. Alla gör ju som dom vill men kan verkligen varmt rekommendera det till er som inte har bestämt er för hur ni vill göra. Barnen hinner flytta ut i egen säng med så småningom! Jag njuter av varje sekund jag får gosa med dom och ha deras armar runt min hals när jag sover.

– Träningen! Har blivit en sådan naturlig del av mina dagar och jag kommer på mig själv med att ligga och kika på olika övningar och träningsvideos på instagram innan läggdags. Tycker det är sååå roligt och jag vill till gymmet direkt jag vaknar. Vem är jag ens!? ;p

– Smash! Att man kan bli lycklig av choklad visste jag redan, haha. Men alltså denna är maaaaagiskt god. Kan inte sluta äta den. När F var på ICA nu för någon dag sedan så bad jag honom köpa med sig typ 20 stycken och dom är typ redan slut. Kan inte få nog!

– Mina vänner! Det bara slog mig för någon dag sedan hur många nära vänner jag faktiskt har och hur många FANTASTISKA tjejer jag känner. Som alltid peppar, stöttar, finns där, hjälper till och alltid har mig om ryggen. Älskar dom så mycket! Så tacksam över vilka fina relationer jag har i mitt liv och jag skulle göra precis vad som helst för dom alla. Världens bästa brudar!

– Att jag ska köpa ett par airpods! Känner att det är dags att göra det nu denna vecka efter att ha längtat så länge. Har tänkt att det är en dyr och onödig grej men jag använder ju mina hörlurar varje dag så det känns ändå som en värd investering. Någon som har sådana? Är ni nöjda? =)

– Snittblommor! Som ni vet så äääälskar jag ju blommor. Det är bland det bästa som finns i livet när det kommer till materiella saker. Blir på riktigt LYCKLIG varje gång jag kommer ner i köket och ser dessa som jag hade till ett samarbete som jag fotade nyss.. Sååå vackra! Och kolla dom lila! Måste köpa något liknande och plantera i trädgården nästa år.

Kommentarer

  1. Isabell

    Älskar dina listor såhär! Känner verkligen igen mig i diskussionen med Jason när det gäller min egen fyraåring. Det är så lätt att i stundens hetta och när allt bara känns som det är föör mycket att man bara ryter ifrån. Och så går det en stund så sitter man där och tittar på honom och har dåligt samvete hur man kunde låta så arg för han är finast i världen… hehe. Du gör det så bra! 🙂

    Var också inne på att unna mig airpods! Men har läst så mycket om hur vissa forskare varnar för hur radiofrekvensstrålningen når direkt in genom öronkanalen till huvudets vävnader och det är ju självklart inte bra om det sker ofta.. Jag hade inte tänkt så mycket på det innan heller så måste bara skriva det utifall att du är som jag var, bara så du gör ett medvetet val! 🙂

    Stor kram! Tack för fin blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så glad jag blir!! <3 TUSEN tack!! Detsamma till dig verkligen 🙂 men gud vad läskigt! Köpte sådana idag men nu blev jag lite nojig faktiskt, haha.. Stor kram och tack igen för så fina ord <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish