Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker du inte visste om mig

– Jag måste dricka en STOR flaska vatten innan jag går och lägger mig för att sova.

– Jag är jätterädd för mörkret och vill aldrig vara på nedervåningen om jag är hemma ensam.. Så feg, jag vet! Försöker utmana mig själv och vara där ändå och det går bättre och bättre.

– Jag gnisslar tänderna när jag sover och speciellt när jag är inne i en stressig period.

– Jag har varit besatt av att sola solarium och solade varje dag under tiden som vi bodde i Göteborg. Under min första graviditet solade jag med andra ord solarium som en galning. Nu efter att jag fick Jolie har jag solat kanske fem gånger. Målet är väl att aldrig mer lägga sig i ett solarium men då jag tycker det är så skönt har jag svårt att lova det ännu. Men en vacker dag så ska jag bestämma mig. Det är ju livsfarligt! Men alla har vi våra laster..

– En av mina tatueringar ”ställer sig upp” när jag är förkyld eller liknande. Har fått förklarat för mig att det är på grund av att tatueraren nog tryckt lite för hårt och det stämmer nog då jag gjorde den i Barcelona, var full och hade svårt att ligga still, haha.. Minns hur förbannad han som tatuerade var på mig och han fick göra om strecken flera gånger samtidigt som han svor åt mig på spanska. Och jag låg där och fnittrade och klagade på hur ont det gjorde typ.. Tror jag var 17/18 år.

– Jag använder enbart stringtrosor. Klarar verkligen inte av några andra trosor och tycker det känns oskönt.

– Jag kollar aldrig på någon serie och har jättesvårt att se en hel film. Är så otroligt rastlös! Börjar alltid städa eller pyssla med något annat efter en stund. Om det inte är JÄTTEspännande, hehe. Sedan äääälskar jag Bonde söker fru, ensam mamma söker och sådana program men det är nog mest för att man kan dom på i bakgrunden medan man gör annat och ändå hänga med i handlingen rätt bra.

– Om jag fick välja en sminkprodukt eller skönhetsgrej så hade det varit min fransböjare.

–  Jag är jättekänslig mot koffein! Älskar att ta en kopp kaffe eller dricka lite Celsius men dricker jag mer än så blir jag skakig, yr och mår illa.

– Jag har haft 14 hål i varje öra, hål i näsan och hål i tungan när jag var i tonåren.

– Jag har aldrig haft hål i tänderna.

– Har massoooor med fräknar i hela ansiktet som kommer fram direkt jag har varit i solen.

– Jag dammsuger minst en gång om dagen..

– Något som jag älskar är att åka bil och lyssna på musik. Blir så avslappnad av det.

– Det värsta jag vet är när folk tuggar tuggummi HÖGT. Klarar inte av det ljudet…

– …Och något mer jag inte klarar av är att ta i mjöl. Jag får rysningar längs hela ryggraden bara av tanken.. Kanske därför jag aldrig bakar.. 😉

– Jag är så lättskrämd att jag fortfarande kan tänka på skräckfilmer som mina vänner tvingade mig att se för typ 15 år sedan. Och så får jag svårt att somna, haha.. Är världens fjantigaste och räddaste människa, jag vet..

– Jag har en sprucken skärm på min mobil 80% av året typ..

– Det snyggaste jag vet på killar är lite skägg =)

– Jag är världens badkruka och kan typ bara bada om det är jättevarmt i vattnet och vi är utomlands.

– Jag tycker det är så intressant med ekonomi och aktier. Läser massor om det just nu och vill bara veta mer. Det är som en helt egen värld!

Kommentarer

  1. Maria

    Haha känn dig inte dum. Jag drömmer fortfarande mardrömmar om silvertåget som gick efter Bolibompa på SVT när jag var liten. Är idag 26 år gammal. Är livrädd för skräckfilmer och har aldrig ens sett en hel Harry Potter film för att jag tror att voldernort ska döda mig när jag sover.

  2. Johanna Glaad

    Kolla in ”Cardoncapital” där investerar man i fastigheter tillsammans med Grant och Elena Cardone. Grant är multimiljonär och har gått från ingenting till världens bästa säljare. Elena är hans underbara fru. Så fin och inspirerande familj 😍😍🙏🏼

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish