Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mot Stockholm

Hej vänner <3

Allt bra med er? Vi mår bra men är trötta. Jag var uppe sent och jobbade och F hade nollning. Ikväll bär det av mot Stockholm då jag har lite grejer att göra där nere + event med Hemtex och Little Roomies som jag skrev om här inne igår. SÅ kul och visst var sakerna så fina!?

Idag ska vi packa, jag ska jobba lite, träna och träffa Tove och barnen en sväng med. Dom var ju här igår med men vi hann inte prata färdigt så vi kände att vi måste ses igen innan vi åker iväg. Det är så konstigt med oss två, alltid så mycket att babbla om fast vi har träffats typ varje dag i fem år, haha.

Nu ska jag göra morgon på riktigt. Stor kram till er!

Lyckliga barn = lyckliga mammor. Gud vad trötta vi var igår men det var mysigt att fika, prata och bara låta barnen leka loss.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååååh tack 😀 haha! Blir så glad när andra också ser resultat!! Det blir ju lite extra kul då!! Kram bästa <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish