Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från Glossybox event

Oj, har helt glömt att visa er bilderna från Glossybox event som dom hade på Asian Post Office. Såååå fint ordnat! Jag kom lite tidigare och fick hår och smink ordnat med. Så lyxigt! Fotade bara precis i början av eventet så har inte allt för mycket bilder men här kommer några iallafall:

Här satt jag och fick både hår och smink ordnat!

Finaste Sandra!! <3 Världens finaste människa!

Och så kom dom ut med den största tårtan någonsin!

Sen kom jag hem till hotellrummet och bytte om till myskläder. Och så tog jag en prommis och köpte massor av choklad och chips som jag gottade mig med och kollade på Idol =)

Men bästa av allt är väl ändå att få komma till flygplatsen och veta att man ska få träffa sin älskade familj snart! Blev sååååklart en obligatorisk avomacka och juice innan det var dags att kliva på planet, haha.

Kommentarer

  1. Emelie

    Var är din beige tröja med dragkedja från? Jag har skrivit detta förr men Du inspirerar mig varje dag vackra människa❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish