Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Mest frågade frågorna just nu:

Är du gravid?

Nej, jag var faktiskt inte det!

Här var jag gravid med Jolie i magen! 

Har ni kommit ur er kris? 

Ja och nej. Vågar typ inte säga att vi har det för då känns det som att vi kommer att vara där igen imorgon. Men typ, jag tror det. Det känns så iallafall. Men det är lite olika från dag till dag skulle jag säga..

Bild av wanderings.se 

Vad ska F plugga? 

Civilingenjör!

När kommer du igång med dina mat och receptinlägg igen?

Nu i september!! Är sjuuukt peppad på att googla massor med nya recept, laga mat och dela med er. Har varit dålig på att planera maten nu på sommaren så nu är det dags att göra det igen känner jag. Kul att ni tycker det är så roligt!

Har du alltid tränat eller har det kommit nu på slutet? 

Jag har alltid tränat något men inte alltid på gym! Men dansade mycket förut från att jag var liten till att jag var tonåring och flyttade hemifrån. Och innan Jason föddes så tränade jag på gym nästan varje dag. Sedan blev det ett låååångt uppehåll med inte allt för mycket träning och nu när Jolie har blivit lite större så känner jag att jag är igång igen för att stanna.

Haha, en bild på mig från gymmet från 2013 tror jag! Detta är alltså hela sex år sedan. Tiden går så snabbt!

Vilken är din störst lärdom genom livet? 

Tycker att det är så viktigt att komma ihåg att man ska leva för sig själv och sin egna skull. I slutändan spelar det ingen roll vad någon annan tycker om dig och ditt liv. Man ska göra sina egna val i livet, man ska våga gå all in för sina drömmar och köra sitt egna race. Ingen dröm är för stor och inget mål är omöjligt att uppnå. Bli en goal digger och utmana dig själv varje dag. Och lev för guds skull inte för att behaga andra! För du kommer ändå inte att kunna göra alla nöjda. Det är onödigt att ens försöka så satsa helhjärtat på ditt egna liv och forma det precis som du vill. Skit i alla andras åsikter. Dom har ju sitt egna liv att leva och lägga fokus på!

Och så är det väl också att man alltid ska följa sitt hjärta och sin magkänsla. Om något inte känns 100% rätt så är de nog inte rätt. Oavsett om det handlar om jobb, relationer eller något annat i livet. Våga ta tag i det, ändra på saker, ta risker och kasta dig ut. Vad är det värsta som kan hända? Man måste verkligen våga för att vinna och jag tror verkligen stenhårt på att det man ångrar mest i livet är det som man faktiskt inte vågade göra fast man ville. Att man inte tog den där chansen och vågade satsa. Tänk vad jobbigt att behöva gå resten av sitt liv sedan och tänka ”tänk om”.

Vad hade hänt med din axel egentligen? 

Den hade gått lite ur led, haha.. Men nu är den tillbaka igen. Ska dock tillbaka dit nästa vecka igen för att kolla hur det ser ut. Har SÅ ont, usch!

Kommentarer

  1. Sophia

    Hej fina Gabbi!🌸
    Hoppas allt är bra med familjen!

    Vill bara säga att ni är en sån fin familj! Saknar era vloggar massor!! Längtar ihjäl mig efter dem🙈 Förresten vill bara säga att var försiktig med din axel! Har själv dragit den ur led 2 gånger och det är inte att rekommendera! Grymt bra att du hittat en naprapat som kan hjälpa dig med problemen!
    Kram fina fina du!❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du <3 allt är toppen, hoppas detsamma. Men vad kul!! Det kommer mer snart, förlåt för dålig uppdatering där!! Fyy så jobbigt, ska ta det lugnt med den. Har SÅ ont där nu.. Ja, hon jag går till är så otroligt duktig. KRAM <3 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish