Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag

Hej fina och god morgon!

Hoppas att allt är jättebra med er. Vi mår bra här hemma och idag ska jag jobba och åka förbi min naprapat. Jag har under typ en veckas tid haft en låsning i axeln men har inte riktigt tänkt på det så mycket utan förväntat mig att det ska gå över bara sådär som det på något vis ändå brukar göra. På lördagskvällen skulle jag ta upp barnens lego från golvet och då knäppte det till JÄTTEHÖGT (lät typ som att någon knäckte ett ben i min kropp, haha) och så tappade jag typ all känsel i armen och den blev typ som spaghetti. Kunde inte lyfta den och det gjorde sååå ont. Ringde 1177 och dom ville att jag skulle åka in till akuten men jag orkade inte så väntade hemma i någon timme och hoppades att det skulle bli bättre vilket det inte blev. Ringde in igen och kollade om jag inte kunde vänta hemma till morgonen efter men hon tyckte absolut att jag skulle åka in ändå så då gjorde jag det till slut. Fick sitta där till 04 på morgonen… Såååå drygt! Har ont idag med men det är bättre. Hoppas det går över snart så att jag kan träna som vanligt och så. Man blir ju rätt hämmad när man inte är lika rörlig som vanligt.

Annars har F nollning idag men Tove och kidsen kommer hit så vi ska bara mysa och käka middag tillsammans.

Önskar er en inspirerande och härlig start på veckan! Kram! <3

I söndags var vi på en av dom finaste begravningarna jag har varit på i hela mitt liv. En av Fs allra bästa barndomsvänner gick ju bort i flygkraschen här i Umeå och det har varit så mycket känslor här hemma sedan dess. Tror nästan aldrig att jag har fått se min man så ledsen som när han fick veta vad som hänt och veckorna efter. Och igår på begravningen var det samma sak.. Alltså herregud vad fint det var. Tror inte det var ett öga torrt hos någon. Var så mycket sorg men också så mycket glädje i alla minnen som alla delade med sig av. Livet är så otroligt orättvist.

Innan begravningen hängde jag hos Tove och där bytte jag om till denna fina klänning från nelly. Skorna är också därifrån! F hade annars besök från Stockholm i helgen och dom verkar ha haft det så trevligt. Blir för övrigt så känslosam när jag ser hans gamla killgäng, haha. Dom är bara så… fina (!?) tillsammans. Så fint att dom är så bra vänner trots att dom alla bor på olika platser och har helt olika liv.

Har fått hem lite kläder till hösten med. Ska visa er allt sen! Beställde mycket toppar och hoodies som jag kan ha till träningstights då jag typ bor i det till vardags nu när jag ändå är på gymmet en del.

Kommentarer

  1. Leoni

    Kan axeln ha hoppat ur led och hoppat tillbaka själv? Det har hänt ett par gånger med mitt högra knä, det hoppar inte ur ”hela vägen” så det hoppar tillbaka utan hjälp om du förstår 😂 Det låter också sådär då och gör vansinnigt ont efter + känslan av att inte kunna använda det, men eftersom att det inte hoppar ur helt och en läkare kan se det och dra tillbaka det så har sjukvården inte förstått att det var det som hände förren efter 3e gången 😅 Hoppas att det känns bättre snart oavsett!! Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men oj, herregud!! 😮 Ja, det gör ju SÅ ont.. Fick hjälp hos naprapaten idag iallafall och ska dit nästa vecka med så hoppas att det ska bli bättre nu! Kram kram <3 och tack fina du! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish