Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Skapa sommarminnen med smartphoto

Inlägget är i ett annonssamarbete med Smartphoto

Nu kan vi väl vara ganska överens om att sommaren är över? Det känns så tufft att acceptera det men samtidigt så ser jag fram emot en mysig höst med tända ljus, gott fika, tofflor, filtar och familjemys.

Jag älskar ju att skapa och spara minnen och det bästa sättet att göra det är ju att fotografera och sedan framkalla. Det finaste jag vet är att kunna se tillbaka på vad man har gjort under sommaren, bläddra i fotoböcker, kika på bilder och bli lycklig i efterhand över hur mycket fint man har fått göra ihop. Vi har verkligen gjort SÅ mycket roligt under denna sommaren och vi har också förevigat vår lilla familj ihop med två fotografer.

Smartphoto har verkligen ALLT när det kommer till personliga presenter, fotoframkallning, förstoring, almanackor, muggar och mobilskal med personliga bilder osv. Bara fantasin sätter gränser så jag tycker verkligen att ni ska spana in sortimentet HÄR.

Just nu får ni 40% rabatt på ett helt köp när ni handlar för minst 150:-! Sååå bra! Så passa på att spara sommarens minnen på finaste vis, framkalla lite bilder eller var ute i god tid med julklapparna till mormor/farfar. Bara fantasin sätter gränser för vad du kan skapa! Ange bara GABRIELLA40 i kassan för att ta del av rabatten! 

Alltså hur fin blev inte denna fotobok!? ÄLSKAR omslaget i linne men man kan välja bland flera olika. Jag har fotoböcker sedan förr också från Smartphoto och på vissa så har jag valt att sätta in en bild som framsida. Så fint! Har bland annat skapat årsböcker till barnen fyllda med bilder och texter från året som gått. Älskar att man får så fria händer och kan skapa precis hur man vill med vilka bilder, typsnitt och designer som helst. Just denna bok ovan har jag iallafall fyllt med sommarminnen från en fotografering ihop med Katya som vi hade i början av sommaren. Blir så varm i hjärtat när jag ser alla bilder. Ni kommer direkt till alla deras fotoböcker HÄR.

Hur fina är inte dessa foton som vi framkallat på tjockare papper och som står i en fotohållare av trä. Har haft dessa i flera år och blir aldrig less på dom. Det fina är ju att man kan byta ut bilderna hur ofta man vill. En sådan fin inredningsdetalj. Ni hittar dessa bilder med trähållare HÄR.

Alltså jag ääääälskar dessa. Måste ha något att skriva upp alla veckans planer i så denna är perfekt. Och den är så liten så att jag kan ha med den i väskan eller var jag än ska! Bästa! Finns i mängder med varianter, storlekar och modeller och man får designa den precis som man vill med text, bilder, färger osv. Detta är ju en jättefin present också om man vill ge bort till ex. mormor/farfar eller annan släkting. Tänk att fylla den med massor av bilder på barnen!? Vi fyllde vår med bilder från en fotografering med fina wanderings.se. Blev så fint! Ni hittar denna varianten HÄR och HÄR hittar du hela Smartphotos utbud av agendor och kalendrar.

Har också framkallat mängder med bilder och även här finns det enorma valmöjligheter när det kommer till storlek, vad man vill ha för yta, effekt eller filter etc. Verkligen värt att spana in! Till ett riktigt bra pris dessutom. Ni kan se mer HÄR.

Och min favorit då! Denna fotoförstoring! Även denna har wanderings.se fotograferat nu i somras. Den har fått ta plats uppe i vårt allrum. Är förälskad i denna bild på oss och den betyder så mycket för mig! Blir glad varje gång jag ser den! HÄR hittar ni förstoringar samt HÄR hittar ni deras utbud av fotoramar.

Just nu får du ju som sagt 40% rabatt på ett helt köp när du handlar för minst 150:-. Hur bra!? Ange bara GABRIELLA40 i kassan för att ta del av rabatten! Spana in sortimentet HÄR

Inlägget är i ett annonssamarbete med Smartphoto

Kommentarer

  1. Vanessa kaya

    Hej! Är sugen på den där trähållaren, så fin! Men kan man köpa till flera hållare? Tänker eftersom man får med så många kort.. kram! 🌸

  2. Jenny

    Åh sån bra rabatt! Jag har varit kund hos Smartphoto i säkert 20 år 🙈 Ska göra en fotobok med sommarens minnen, så det är så bra timing på rabatten. Kanske är haj blind, men hur länge gäller rabattkoden?

  3. Sara

    Har länge tänkt ta tag i alla bilder som bara ligger på minneskorten här hemma, när jag såg dina bilder fick jag verkligen lust att ta tag i det. Vet vad jag ska göra när barnen somnat ikväll 🙌😊

  4. Charlotta

    Hur kan den vara över när det är mellan 25-30 grader nu och de närmsta dagarna?? Skulle snarare säga tvärtom, högsommar, varmare än vad det brukar vara.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish