Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Nytt hår

Tänkte visa er hur mitt nya hår blev! Vi färgade utväxten och dämpade det varma i längderna. Blev såååå fint med färgen och jag är så nöjd som alltid! Världens bästa Amanda som nu jobbar på FORMA. Har ju gått hos henne i flera år och när hon och Matilda skulle byta salong och köra sitt egna race så var det självklart att jag skulle hänga med dom vidare. Kommer aldrig vilja gå till någon annan.

Alltså hur fint blev det inte!? =)

Älskar att till och med deras tvätt är fin, haha! Det var typ det första jag sa när jag kom in. Att verkligen A L L T är fint där inne! Drömmigt att få sitta där inne och bli ompysslad.

Och så får man låna mysigaste tofflorna!

Alltså allt på salongen är verkligen SÅ fint!! Är så kär i den och vill typ flytta in! =) Älskar också tjejernas driv och girlpower. Hur sjukt att dom blev fullbokade typ direkt dom öppnade upp!? SÅ grymma verkligen! Jag blir så inspirerad och motiverad av starka kvinnor som bara kör på sina drömmar och vågar. Verkligen ett tips från hjärtat! Ska ni fixa håret någonstans i Umeå så gå till FORMA!! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish