Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon onsdag!

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Tänkte bara kika in och säga godmorgon. Tänkte åka och träna nu på morgonen och så ska jag till frisören efter det. Vi ska färga utväxten och tona ner längderna lite så att dom blir lite kallare. Kommer bli sååå fint! Har längtat hela sommaren efter att göra det men har inte direkt varit värt det då det blivit så blekt av solen och hade blivit blekt direkt igen. Men nu är det äntligen dags! Och så ska jag packa lite inför imorgon och fixa lite jobb innan jag hämtar Jason på föris!

Önskar er en jättefin dag. KRAM!

Såhär sover Jolie vaaaarje natt och morgon och jag får tränga in mig på en liten kant av sängen. Men det är så värt det för det är ju det mysigaste som finns!

Igår hittade jag dessa skor av misstag när jag letade höstskor till barnen! Blev sååå glad! Ska tvätta dom med vanish en sväng i tvättmaskinen så blir dom som nya igen =)

Igår åkte vi och åt hotellfrulle tillsammans och planerade lite framåt! Jag åt massoooor med plättar med grädde och sylt. Typ det bästa jag vet när det kommer till hotellfrukost.

Hann träna en timme även igår! Bästa känslan!

Oc så blev det lässtund med kidsen när Jason väl var hemma från förskolan. Han ville inte ens läsa först men smög upp i min famn när jag väl hade börjat läsa bebisböcker för hans syster. Jolie var nakenfis för hon hade precis duschat efter att ha kladdat mellis överallt.

Blev tacos till middag, sååå längesedan vi åt det nu och det är ju så gott! Och sedan blev jag vrålhungrig igen efter typ två timmar och fick sådant sug på lyxshake och sushi så då åkte vi och köpte det med. Fattar inte vad det är med mig!? Är verkligen hungrig precis konstant!

Kommentarer

  1. Maisa

    Alltså måste bara säga TACK för tipset om helosan till fötterna. Dom är bebislena nu 🙂 det i samband med en fothyvel från fotbutiken. Man hyvlar som man typ hyvlar ost 😂😂men shit vad Lena dom är nu kram

  2. Sofia

    Hej! Hur ser du på att har barn på fsk och att nyttja den tiden till att träna/gå till frisören/gå ut och äta, när syftet med förskolan egentligen är att föräldrarna ska kunna arbeta/studera? Har en kompis som är förskolelärare och enligt henne är det inte okej (inte enligt hennes personliga åsikt, utan enligt lag), men många föräldrar verkar inte vara medvetna om detta. Förstår att du kanske passar på att jobba kvällstid när barnen sover osv, men är nyfiken på hur du resonerar 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi jobbar ju tillsammans och driver företag ihop så går vi ut och äter så blir det ofta som ett planeringsmöte med hur vi ska lägga upp jobb osv 🙂 Jag är också delvis föräldraledig med Jolie! Så både jobbar och är mammaledig om dagarna.Sen blir det lite jobb om kvällarna/nätterna med. Kram kram<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish