Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Saker som jag vill göra i höst:

– Jag vill byta tv-bänk på nedervåningen och få upp en lite smalare bänk där så att den inte äter lika mycket yta. Och så vill jag få upp tv:n på väggen med.

– Jag vill återuppliva våra veckomatsedlar! Har ju helt tappat det i sommar och handlat mat helt på känsla. Nu är jag sugen på struktur, planering och att hålla ner matkostnaderna lite igen. Jag är ju grym på att hitta roliga recept och nya favoriter så det ska jag göra massor av i höst. Tycker det är så roligt också! Och så vill jag börja göra brunch igen oftare! Och goda ostbrickor och gottefat om kvällarna framför braskaminen till en bra film. Blir nog mycket sådant mys i höst.

– Jag vill bli bättre på att göra ingenting. Som jag skrev för några dagar sedan så kunde jag inte ens slappna av i badet sist jag låg där utan stressade bara och tänkte på allt jag skulle ta tag i och göra efteråt. Vill verkligen lära mig att bara vara. Och hösten känns ju som en perfekt årstid till att lära sig varva ner, tända ljus, dricka te, läsa böcker och bara ta hand om sig själv. Det ska jag verkligen göra. Har ni tips på hur man bäst varvar ner och släpper tankarna för stunden för att bara andas ut? Dela gärna med er! Vet att många tipsat om ex. poddar och ljudböcker. Då får man ut allt annat ur huvudet. Måste prova!

– Jag vill måla om heeeela nedervåningen! Vill ha en mer greige eller grå nyans istället för vit som vi har nu. Är så trött på allt det vita och det känns så tråkigt och opersonligt. Och så vill jag har en kalkvägg i samma nyans på väggen där vi har tv:n. Kommer bli så fint!

– Jag vill rensa ur min garderob noggrant! Har så mycket kläder att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Vill riva ut allt och vika in fint, slänga, skänka, rensa och bara få ordning. Måste också rensa ur barnens garderober men det känns ännu jobbigare då barnkläder är så olika i storlek enligt mig. Vissa kläder i 86 passar fortfarande Jolie medan vissa i 92 känns jättetighta.. Så att ta tag i det känns bara för jobbigt egentligen, hehe. Men någon dag snart ska jag göra det ändå!

På tal om att rensa garderoben så beställde jag faktiskt lite nytt nu inför hösten som jag ska visa er när det landar! Massor av fina toppar bland annat. Borde egentligen ha en regel att jag måste plocka ur lika många plagg som jag handlar för att det ska sluta vara överfyllt. Har så mycket som har legat under flera år utan att ha blivit använt och då är det väl ändå dags att skänka det vidare?

– I höst vill jag omsätta dubbelt så mycket som förra hösten. Det hade varit så roligt! Älskar att ha tydliga mål, blir så motiverad av det. Är så glad över att jag startade eget bolag till slut och är så stolt över mig själv att jag vågar köra på, att det går så bra och att jag klarar av det jag planerar in och når dom målen jag sätter upp för mig själv.

– Jag vill förbli, vara och känna mig som en närvarande förälder. Jag vill bli bättre på att dela upp mig och F med var sitt barn så att man verkligen får ge 100% till ett barn under en liten stund. Jason är ju så pass stor nu och uppskattar verkligen att bara sitta och prata, äta mat på restaurang, gå på bio, besöka biblioteket osv.  Så det ska vi helt klart göra mer av i höst, bara jag och han. Han ska också börja fotboll nu i veckorna och då tänkte jag försöka dela upp mig och F varje gång så att det verkligen blir Jasons stund med en av oss föräldrar i taget.

– Jag vill börja ta körkortet! Känner att det är dags nu och jag har tidigare inte alls varit peppad eller känt behovet. Men nu gör jag det! Vilken frihet att ha det! Och så har jag kikat på en bil som jag så gärna vill ha. Har dessutom flera vänner som har erbjudit sig att övningsköra med mig och gå handledarkursen. Dom är så fina! F vill att jag ska köra med honom men jag tror att vi kommer att bli ovänner av det bara, haha.

– Ännu en sak gällande hemmet då.. Vill få 100% ordning på kontoret och jag har en så tydlig bild i huvudet på hur det ska se ut. Och vi är ju halvvägs där men nu gäller det ju bara att ta tag i det sista.

– Vi åker ju till Stockholm nästa vecka hela familjen och det blir nog sista resan dit i höst för oss alla tillsammans. Vill kombinera det jobbet jag ska göra där nere med mycket familjetid och besöka Junibacken och Gröna Lund bara för att jag vet att Jason älskar det så mycket. Vill få ut så mycket som möjligt av dagarna som vi har där då det nog blir den sista familjetiden som vi får på det sättet på ett bra tag.

– Jag vill bli starkare! Jag får en sådan kick av att lyfta tungt på gymmet och mår så bra efteråt. Vill bara mer, mer, mer! Vill lära mig, utvecklas och bara köra på. Ser fram emot varje pass så mycket nu och att dessutom få träna med kunniga människor då och då ger mig så otroligt mycket kunskap och inspiration. Älskar det!

– Det hade varit så roligt att få göra något sidoprojekt på sidan av mina sociala medier! 2017 så designade jag ju ett armband ihop med Syster P och jag fick såååå fin respons från er. Minns att jag typ började gråta när jag fick veta att Hallbergs guld hade köpt in mitt armband och det gick också att hitta på Åhléns och andra större butiker och kedjor. Wow, vad mäktigt det var! Så det hade ju varit så roligt att få göra något liknande igen.

Och såhär blev ju armbandet till slut! Fanns och finns fortfarande att köpa i både guld och silver. Och lanseringseventet vi hade var så fint! Jag var ju höggravid och det kom massor av höggravida läsare och följare bland annat så vi hade så mycket att babbla om, haha. Var verkligen en så fin kväll! 

Kommentarer

  1. Emma

    Hej! Alltså om du har möjlighet – kör en intensivkurs! För mig tog det 1,5 vecka från första kursdag till att körkortet var klart, både teoriprov och körprov! Det är sjukt intensivt men kan VERKLIGEN rekommendera att göra det om du kan!

  2. Sabbe

    Jag övningskörde med min sambo. Trafikskolelärarna hade varnat oss om att det kan bli lite tufft haha. Och det blev det 🙈 gick bra till en början men sen blev vi mer och mer oense haha. Så till slutet tog jag mest körlektioner och körde inte alls så mycket hemma, meen körkortet tog jag och vi är fortfarande sambos så allt sluta lyckligt 🙂 så absolut man kan bli lite ovänner 😂

  3. Emma

    Vore ju jätte lyx för dig med körkort nu i höst om F ska plugga på heltid och vara hemifrån på dagarna. Då blir det lättare för dig att åka ut med barnen själv under dagarna.

  4. E

    Jag skulle inte köra med han, just pga avlastning, du vill inte ha barnen i bilen i början så gå kursen med f och en vän så när du är varm i kläderna kan du köra med f när ni alla ska någonstans

  5. Maria

    Heja heja! Du kommer säkert att lyckas fixa allt det där!
    Med tanke på garderobsrensningen så har jag märkt att det är rätt vanligt med rensar-videos på Youtube just nu där man alltså rensar och sorterar upp garderoben. Tänkte att jag kunde tipsa om att ni kanske skulle kunna göra en sån videon och publicera om ni ville få upp någon video på Youtube. Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish