Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Idag känns det som att livet börjar på riktigt igen

Hej fina <3

Hoppas att ni mår bra!

Nu känns det som att vi är tillbaka i vardagen på riktigt. Idag börjar Jason förskolan och det är tillbaka till rutiner. Jag ska jobba, fixa naglarna och träna idag.. Och så ska jag och F få bort lite måsten också som vi har skjutit lite för länge på. Annars ser veckan ut såhär:

Onsdag: Jag ska till frisören och sen ska jag träffa en vän. Så mys! Har förresten längtat så mycket efter att få fixa håret nu så är lite överdrivet peppad nästan, haha =) Ska också filma ett större samarbete för ett företag som jag har jobbat med under längre tid så det känns jättekul.

Torsdag: Jag åker till Stockholm för att hänga med Glossybox och jag ser så enormt mycket fram emot det. Ska sova på hotell själv och verkligen ta vara på egentiden, njuta av god frukost, spa, gym och en liten sovmorgon kanske? Och så blir det ju mycket jobb med och lite möten.

Fredag: Ska träna med Emilia som är tillbaka i Stockholm igen. Och sedan bär det av hemåt till Umeå mot kvällen.

Lördag: Fs kompis kommer hit från Stockholm på eftermiddagen. Och så ska F iväg med några andra vänner på dagen innan hans kompis landar i Umeå också. Så han blir borta hela dagen och kvällen. Får se vad jag och kidsen hittar på men funderar på att boka in med någon vän eller bara ha myskväll med mina små och sova tidigt.

Söndag: Jag ska bruncha med en vän och sedan ska vi på begravning för Fs vän som gick bort i flygkraschen.. Så fruktansvärt och det knyter sig fortfarande i magen när jag tänker på det.. Blir bra för F och alla andra närstående att få ett riktigt avslut tror jag. Det har varit en sjukt tuff tid för många och det känns bara så.. overkligt fortfarande. Kan inte förstå vad som faktiskt har hänt. Efter begravningen har F nollning också resten av dagen men tror han kommer skippa den och umgås med sina vänner som också ska på begravningen istället.

Min tokiga, älskade Jason! Mammas stora bebis och finaste kille! Tänk att han blir fyra år i oktober!? Han önskar sig ett PAW PATROL-kalas, haha! Vi får väl se om jag lyckas ordna det men det ska nog gå att lösa =)

Igår hade Jasons farmor honom större delen av dagen och dom promenerade i skogen och umgicks. Så kul! Jag passade på att ta med Jolie och träffa Tove och kidsen. Vi åt sushi och fikade och barnen lekte. Jolie ska alltid leka med dom större barnen och hänga på allt dom gör så det blir svettigt för mig måste jag säga. Men älskar att hon tar för sig och vågar ta plats, precis så det ska vara!

Min bästa Tove! Vi tog en promenad längs älven och pratade massor i vanlig ordning. Så tacksam att jag får ha henne i mitt liv <3 Världens finaste!

Kommentarer

  1. Charlotta

    Att kunna dubbla omsättningen med en sådan härlig vecka , minus begravningen naturligtvis,
    får åtminstone mig att tänka…….kanske influencer…

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish