Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag

Hej fina och hoppas att ni har haft en fin helg!

Jag har haft en sååå bra helg och vaknade med världens träningsvärk idag efter att ha kört ett riktigt mördarpass igår med min vän Emilia som hälsade på. Vi ska träna igen på fredag när jag ska ner till Stockholm och jag är sååå peppad på det redan nu! Hoppas träningsvärken hinner gå över lite bara 😉

Annars har vi haft besök av min älskade Jeanette och hennes två killar. Och så har jag jobbat, vilat, tagit ett långt bad, varit ute på date med min man och tagit med oss myset hem efteråt då det blev en middag nummer tre. Alltså jag vet inte vad det är med mig nu men F är heeeelt säker på att jag är gravid. Jag har ju typ samma symptom som jag har haft dom andra två graviditeterna tycker han. Vi åkte förbi MAX för att jag fick ett akut sug efter lyxshake och chili cheese och 10 minuter efter när vi var på väg hem så blev jag jättesugen på sushi och vi fick svänga av och köpa 15 bitar till mig. Min gissning är att det är för att jag tränar så mycket nu men han är verkligen tvärsäker. Jag gjorde faktiskt ett test nu i lördags men det var 11 dagar innan mens så det kan lika gärna vara för tidigt för att se. Det visade iallafall negativt!

Alltså jag har nog aldrig lyft så tunga vikter som jag gjorde med Emilia! Hon är heeelt fantastisk och peppade och pushade mig till max. Hade aldrig orkat så tungt utan henne!. Starka kvinnor inspirerar mig så himla mycket till att bli ännu starkare.

Bästa känslan att få komma hem till min mini efter passet. Hon sov i min famn i säkert en timme efter att ha varit hemma hos sin farmor hela dagen med sin pappa och storebror.

Vi hade världens mysigaste kväll i lördags, jag och F. Kände mig sååå tacksam och lycklig. Massor med tända ljus och gotta och så satt vi bara uppe sent och pratade till 03 typ. Var så längesedan vi gjorde det!

Och såhär såg jag ut när vi skulle ut och äta middag. Först åt vi alltså en middag hemma med kidsen och sedan en middag på stan och sedan en sista middag hemma med massor av småplock =)

Har också unnat mig ett långt bad denna helg. Problemet är bara att jag har så svårt att slappna av och njuta. Blir rastlös och vill bara upp och ta tag i alla måsten. Finns ju alltid något att göra hemma, med barnen eller jobbrelaterat. Måste lära mig att finna lite ro någon gång ibland. Har ju alltid något i gång och kan typ inte göra ingenting.. Så drygt!

Våra älsklingar på besök! Vi skulle grilla i helgen med egentligen men Jolie vaknade upp superförkyld och snorig + att det var dåligt väder så vi bestämde oss för att flytta fram det lite. Och om jag blir bebissjuk av denna älskade lilla sötnos! Jaaaaaaa!!! Åh, vad jag vill ha fler barn. Vet dock inte om jag faktiskt vill ha det nu med tanke på omständigheterna. Tänkte faktiskt tanken på att sätta in spiral nu för ett tag sedan men känner samtidigt att jag faktiskt vill göra bort hela bebistiden typ nu och ha vuxna barn när jag är runt 40. Så svårt det där att veta hur man ska tänka. Antingen så blir det väl ett till barn nu direkt och sedan inga fler eller två barn till om typ fem år. Sedan förväntar jag mig inte ens att jag kan bli gravid utan det är mest tankar och funderingar. Dock så har jag ju såååå mycket annat jag vill göra också och är igång med allt från karriär, tankar på plugg och träning så vet inte om det riktigt är läge. Och så vår kris mitt i det då som vi har haft ett tag nu. Och samtidigt så vet jag ju att det aldrig riktigt är rätt läge för att få barn. Svååååårt =) Vi får väl se! Har lärt mig att det inte är värt att planera något då det ändå aldrig blir som man har planerat i livet, haha.

Jolie fick så mycket fina doppresenter och bland annat massor med böcker. Detta är två av dom som vi läst en del här hemma nu. Båda barnen älskar!

Vi har också planterat ner ett äppelträd i helgen! Som Jolie också fick i doppresent. Så nu har vi två äppelträd på tomten och det ena hade ett äpple på sig som Jason fick plocka. Han åt det INTE på studsmattan så oroa er inte för det! Jag tog det ur hans hand någon sekund efter att bilden togs. Livsfarligt att hoppa och äta och jag vet att många hade kommenterat det. Så jag kände redan nu att jag ville förklara mig. 

När jag tränade i helgen så ville Jason sååå gärna följa med in och titta in i gymmet. Och så sa han ”mamma, när jag blir stor så ska jag också börja träna på gymmet”, haha! Så söt!

Kommentarer

  1. Sara

    Känner igen mig så mycket i dig!! Har också så många olika tankar som snurrar i huvudet varje dag. Ena stunden är jag så sugen på att skaffa en bebis och nästa tänker jag att nej, jag ska ju plugga vidare. Sen helt plötsligt bestämmer jag mig för att jag ska fortsätta jobba och plugga nästa höst istället. Suck 😅 Vad ska det bli av en egentligen?

  2. Anne

    Ett tips vid planering av nästa träd är att göra ett rejält stort och djupt hål, annars växer trädet inte så mycket! Minst en halvmeter i diameter och en halvmeter djupt gärna mer också 🤔 förstår dock att det kanske känns tråkigt att göra hål i den fina gräsmattan!

  3. Johanna

    Hur lång tid tog det innan din menstruation startade efter att du födde din son? För vad jag kunde läsa så blev du gravid med din dotter när du ammade honom.. nyfiken för jag födde mitt fjärde barn för 4 månader sedan och min menstruation har inte kommit tillbaka ännu. Kramar Johanna

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Alltså jag fick EN mens mellan barnen och mensen fick jag april eller maj 2017! Så han var typ ett och ett halvt år… Sen blev jag gravid direkt, haha! Kram <3

  4. Sofia

    Jag har också svårt att slappna av. Jag har börjat lyssna på podcast! Gärna p3 dokumentär eller liknande. 1h långt också vilket är bra, för om jag pausar en ljudbok har jag så svårt att börja igen 😂

  5. Amanda

    Åh, jag hoppas du är gravid! Jag går in i vecka 12 imorgon så det hade varit så roligt att följa din graviditet samtidigt! Jag var gravid med BF i mars när du väntade Jolie och det var så mysigt att kunna följa dig när man själv också var gravid! Har dessutom inte en enda i min närhet som har barn eller är gravida så det blev så mycket mindre ensamt typ… om du fattar vad jag menar haha
    Gällande att skaffa barnen tätt så tänkte jag och min man så att vi ville ha barnen nära i ålder men också innan karriären. Vi båda studerar och har känt att det är perfekt med barn samtidigt och sedan när barnen inte är bebisar mer kan man fokusera på karriären och ha tid till båda! Vi kände att det är dumt att pausa mitt i karriären och ha ett barn. Nu har vi tid till att fokusera 100% på barn i något år och sedan har vi möjlighet att skaffa en rolig karriär utan att missa barnen och deras första år 😍
    Oavsett vad så är ni en sådan fin familj och i slutändan är det ju det viktigaste, att man har varandra!
    Stor kram fina du!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha ja jag hoppas väl lite också men samtidigt inte 😉 <3 Förstår helt!! 🙂 Stort lycka till och stort grattis. SÅ underbart för er!!! <3 <3 blir genuint glad för er skull. Och ja, det är ju så. STOR kram <3

    2. Mel

      Jag förstår hur ni tänker och det kanske är helt rätt men bara för att barnen blir större och inte är bebisar betyder det inte att dom behöver föräldrarna mindre.. min största är sex och har nyss börjat skolan och skulle säga att det krävs mer mental närvaro nu än när han var liten.. det händer så otroligt mycket i utvecklingen nu och det är mycket oro, känslor och tankar, Jag har valt att gå ner i tid nu för att han och lillasyster inte ska ha så långa dagar. Tycker snarare många saker blivit svårare nu när han förstår mycket mera och har ett större behov av att få diskutera och lära sig om hur saker och ting funkar här i livet. Så man behövs mycket även med äldre barn!Lycka till med bebisen!

  6. Jennie

    Hej! Wow så snyggt kakel och klinker ni har på badrummet! Vad är det för leverantör och namn? Hoppas på svar! Golvet var så fint så skulle vilja ha likadant!

  7. E

    Jag tyckte du skrev en gång att du inte tänkte använda hormonella preventivmedel förutom kondom om ni skulle behöva skydda er i framtiden? Tyckte du var en sån bra förebild att det inte är vi kvinnor som måste mixtra med våra kroppar för att skydda från graviditet! Tips läs på vulverinekoos på insta om du funderar på det el typ kopparspiral 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det stämmer 🙂 kommer aldrig använda något med hormoner för egen del. Vill liksom inte det. Men det är ju upp till var och en. Funderar dock på kopparspiral då det inte innehåller några hormoner men ska givetvis läsa på mer om det innan jag skaffar. Har inte läst på alls ännu. KRAM <3 Tack för tips!

  8. Emely

    Jag e oxå en to do människa och vad som hjälper mig att slappna av är att lyssna på en bra ljudbok med inställningen att jag får ny kunskap, bredare perspektiv och blir allmänt smartare. Känns motiverande att lyssna på ljudbok då o då kan jag slappna av utan att bli lika rastlös!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish