Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Ny jacka

Inlägget innehåller en annonslänk

Igår shoppade jag lite nya byxor (ska visa er sen) och fick också med mig denna SJUKT snygga jacka som jag tycker är helt perfekt. Älskar färgen och modellen och kommer att bära den massor nu i höst! Ni hittar den HÄR.

Kommentarer

  1. Nicole

    Gabriella kan inte du göra ett inlägg om städning etc? Typ hur gör för att det ska lukta gott hemma osv. Ni har det alltid såhimla fint!

      1. Maisa

        Jag kan ge ett tips under tiden 😁 : hos oss luktar det alltid gott och nytvättat även om vi lagar mycket mat. Tänder ett ljus bredvid maten och har fönstret öppet under hela tiden vi lagar mat, sedan låter jag det stå öppet ett bra tag. När vi tvättar så torkar jag tvätten hemma på en ställning, luktar sååå gott när man kommer in. Sen har jag ljus på ibland lite då och då för lukten plus att vi vädrar hela tiden och tvättar filtar, kuddar i soffan osv så det luktar gott i hela hemmet 🙂 städar och dammsugare gör jag varje dag hehe, låter aldrig mat ligga framme kram

  2. Maria

    Vilken söt jacka. Vi har varmt i stockholm plus 22 och det är toppen. Vill önska dej och din fina familj en trevlig helg. Hoppas ni får det mysigt kräm.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish