Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej finaste ni.

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår okej även idag! Idag ska vi till badhuset med några vänner och innan det ska jag förbi gymmet och köra ett pass där. Ikväll åker jag hem till Tove för tjejmys. Tror det blir en bra tisdag. Försöker annars att njuta till max nu av Jason då han börjar förskolan igen nu i slutet av månaden. Känns som att jag knappt kommer att hinna se honom då! Redan nu går dagarna för snabbt så kan knappt föreställa mig hur det kommer att vara sen när vardagen verkligen kommer igång på riktigt!

Annars vill jag tacka er SÅ mycket för all respons på senaste inlägget. Har fått så mycket mail och meddelanden på instagram så det är inte klokt. Och era kommentarer under inlägget betyder också så mycket för mig. Fina, bästa ni! Så verkligen tusen tack igen från botten av mitt hjärta.

Önskar er en fin dag. KRAM! <3

Älskar mitt nya set som jag fick så mycket frågor om på storyn! Ni hittar det HÄR. Jag har storlek XS!

I samma beställning fick jag också med dessa högmidjade bikinitrosor! Hur fina!? Har aldrig haft höga trosor så blir roligt att se vad jag tycker. Gillar dock ”vanliga” mer redan nu känner jag. Så tror inte jag kommer att fastna så hårt för dessa, haha. Men kul med variation =) Vad gillar ni mest och varför? Ni hittar dessa HÄR.

Åkte till IKEA igår och köpte lite grejer som vi behövde + passade på att äta glass och pizza. Jason tyckte att deras maskin som gjorde glass var såååå häftig.

På kvällen åkte vi hem till Tove och hängde där en stund med barnen. Jag gick inte runt i detta set hela dagen om ni undrar utan hade det bara på kvällen, haha! =) Sedan kan man säkert ha det till vardags med men jag tycker att det är mer som myskläder.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack 😀 jag har två stora kuddar längst bak och fyra ”normala” 🙂 Sängen heter ”sleepo” från MIO, kram <3

  1. Jessica

    Hej!
    Tack för en fin blogg<3 hur gick du tillväga när du röntgade ryggen? Var det typ via vårdcentralen eller privat?

  2. Veronica T.

    Så fina bikinitrosor! Jag föredrar högmidjade, men det är nog för att jag tycker att det ser lite mer retro ut och det är den typen av kläder jag gillar generellt ändå. 🙂 Ha en fin Tisdag du också! ❤

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish