Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hej måndag!

Och hej fina ni!

Mår ni bra? Jag mår okej men vi har haft en magisk helg! Sååå fina dagar som jag kommer att kunna leva länge på. Kommer ett närmre inlägg om Jolies dop som vi hade i lördags också såklart! Dagen blev såååå bra och vi hade så otroligt tur med vädret. Det var som om sommaren kom tillbaka med sol och värme. Kunde inte ha blivit bättre.

I lördags åkte jag ut med några vänner och det var såååå kul. Vi förfestade här hemma hos oss och sedan dansade vi tills dom stängde! Helt sjukt vad svettigt det blev, haha! Och när kvällen var slut så åkte jag hem till Tove och sov där efter att vi hade haft pratat i typ en och en halv timme. Vi har alltid så mycket att babbla om fast vi umgås typ jämt.

Önskar er en underbar start på veckan. Stor kram! <3

I fredags åt vi lunch på shoppingcentret här i Umeå och så träffade vi några vänner! Jolie och deras son busade loss tillsammans, haha. Älsklingar!

Hann med att hänga hos Tove och barnen en sväng också!

Och sen kom dom hem till oss, åt kvällsfika och sov över tills lördagen när det var dopdags! Och efter dopet så städade vi bort allt, jag hann med ett snabbt pass på gymmet och sedan kom tjejerna!

Blev massor med drinkar och tjejsnack! Bästa!! Vi hade verkligen såååå kul! Längtar redan tills nästa gång!  En av mina vänner skrev att hon inte kunde sluta le bara hon tänkte på kvällen, haha! Det är ju bra betyg, eller hur!? =)

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Oj, jag vet faktiskt inte! Det var min vän som gjorde dom men en är med passionsfrukt och mjölk och en med jordgubbsglass typ 😀 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish