Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tights

Åh, vad jag blir peppad av ett par nya träningstights. ÄLSKAR mina nya och vill typ bo i dom. Är det något jag köper och har lite för mycket av så är det träningskläder. Just nu är mina favoriter dock alla ribbade set som jag har så dom används mest. Tycker det är så otroligt bekvämt också!

Dessa tights använder jag mest på gymmet nu tror jag. Haha, kolla vikterna runt anklarna =) Perfekt när man gör ex. donkey kicks eller vissa övningar för magen och vill ha lite mer utmaning.

Och denna träningstopp har jag haft sedan typ 2013. Älskar den lika mycket fortfarande. Från Röhnisch.

Mina nya tights! Sååå fina! Eller hur!?

Jag och min älskling!! Undrar varje dag om hon kommer att bli lika knäpp som sin mamma!? Haha.. Min älskade mini-me! <3

Kommentarer

  1. Karin

    Skulle du vilja berätta lite mer om träningskläderna du använder? Finns så mycket sidor där ute, har varit inne på att beställa från stronger, icaniwill och aimn men läser så mycket olika recensioner. Brukar ta dina råd om mycket annat som du rekommenderar så hde varit kul med träningsklädertips. Hur är kvalitén på de du använder? Blir det stora fläckar när man svettas i andra färger än svart?. Är supersugen på de ribbade men rädd att varenda liten valk ska synas extra mycket i sådana. Jag är så feg och kör alltid på svart men hade varit kul med lite färg. Kram fina du!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish