Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Slutat stoppa saker i munnen!

Jason stoppade saker i munnen tills han var typ två och alla föräldrar vet ju att det är en skräck som man har. Att ens barn ska sätta något i halsen.. Jolie har under dom senaste månaderna gjort det allt mer sällan och nu har hon slutat helt. Tycker att det är SÅ skönt och jag blir så mycket mer avslappnad som föräldrar. Nu är hon med och pysslar med både pärlor och smålego och det går hur bra som helst. Såklart under uppsikt fortfarande! Det är så roligt att hon har blivit en så stor tjej nu och det märks verkligen att barnen börjar få ut så mycket av varandra och kan leka ihop. Men ja.. Detta känns lite som en milstolpe i mitt liv som mamma, haha.. Om ni bara visste hur orolig jag har varit för att hon ska stoppa något olämpligt i munnen =)

Älskar denna växt i Jasons rum! Visst är den så fin!?

Pärlorna har vi faktiskt köpt på Biltema och dom är av trä! Hur fina som helst och jättebra pris, tips! Jason är förresten så gullig och ska göra halsband och armband till alla sina vänner, grannarna osv. Gulle!

Kommentarer

  1. C

    Är min största skräck med att dottern ska sätta i halsen. Är 6 mån nu och förra veckan gav min son henne en liten äppelbit som hon stoppade i munnen! Paniken innan jag fick ut den!! Vågar inte tänka på hur det kunnat gå om jag inte tittat dit just då 😱

  2. Malin

    Har varit så skönt att kunna läsa att vi delar samma oro med barnen. Jag har hatat att introducera mat till båda barnen pga rädd för att dom ska sätta i halsen… & sen allt annat dom stoppar i munnen. Yngsta är 1.5 snart o har väl börjat lugna sig lite men stoppar fortfarande mycket i munnen men inte lika mycket när vi är ute längre. Förut va det sand, maskrosors, gräs, grus osv 🙈🙈 värsta tiden tycker jag. Även fast det är en rolig ålder förutom just den delen att man går o är orolig över det.

    Tycker ändå att man ser många som låter sina barn köra på. Hade aldrig vågat låtit barnen ha grus i munnen 🙈🙈

  3. Maria

    Tack för tipset om pärlor Gabriella, måste köpa till mina tjejer också, så rolig sysselsättning, och som du säger roligt för dem att kunna ge bort till kompisar och anhöriga. Köper du tråden också på Biltema?
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish