Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon onsdag!

Hej fina <3

Hoppas att ni mår bra. Tog lite paus från bloggen igår men idag är jag tillbaka! Jag har egentligen NOLL inspiration just nu men försöker ändå uppdatera här inne. Så förlåt om jag är tråkig! Ni vet ju att jag har sådana perioder ibland men jag hittar ju tillbaka till slut =)

På tal om något helt annat så har vi ju ett dop framför oss nu på lördag och jag är såååå nervös över att det ska regna. Då går alla mina planer i kras, haha. Så håll tummarna för oss! Alla mina tankar ligger typ i dopet nu då jag inte alls har tagit tag i det som jag borde ha gjort.. INGET är klart. Så allt måste fixas nu i dagarna..

Såhär ser resten av veckan ut: 

ONSDAG: Idag ska vi pyssla lite inför dopet, köpa en duk, massor med lakan (ska nämligen ha lite bord på lastpallar på gräset, hehe), skaffa ett högre bord och lite annat smått som vi behöver. Ska också laga en trasig nagel och träna. Vi har också en del växter kvar att plantera i trädgården så det ska göras med.

TORSDAG: Handla till dopet! Och fylla kylen och frysen hemma med. Träna och umgås med några vänner.

FREDAG: Hämta ut blommor till dopet, Kommer hit en del vänner och hjälper till med allt och ställer i ordning osv. Ska försöka träna med!

LÖRDAG: Dags för dop! Och på kvällen ska jag ut och dansa med flera tjejkompisar! Sååå peppad! Tänkte sova över hos Tove efteråt då hon bor typ fem minuter från stan så slipper jag åka taxi hem också. Ser såå mycket fram emot det. Blir nog sommarens sista utekväll för mig!

SÖNDAG: Hänga med Tove och hennes kids. Hem och hänga med familjen när jag piggnar till och kanske träna om jag orkar =)

Önskar er en underbar onsdag. KRAM!

I måndags hade jag besök av fina Hanna och Lovisa och alla ungar. Alltid lika mysigt! Älskade vänner! Kakorna som ni ser på fruktfatet är förresten helt sockerfria och supergoda! Från Friggs och perfekta till barnen, tips, tips!

Vet inte vad som hände med Jolie men hon tog en två timmars nap på soffan. Hon brukar aldrig sova så länge på dagen men då vi som ni vet har haft det rätt tufft med nätterna så behövde hon det uppenbarligen.

Igår var Tove och barnen här och vi hade såå mysigt. Blev tjejsnack och vaniljlatte och herregud vad jag behövde det. Finns ingen som förstår mig som min bästa vän! Älskar henne mest!

Barnen var verkligen överallt igår, haha! Och så kom Fs pappa förbi och planterade ett äppelträd till Jolie i tidig doppresent. Det var ju gulligt gjort. Sen lekte F och barnen med grannbarnen när vårt besök hade åkt medan jag lagade middag.

Träna hann jag också göra och jag får sådan energi av det. Min favvogrej att göra just nu för att bara vara jag, andas, rensa tankarna, stressa ner och  bli en bättre mamma, vän och fru.

Trötta barn igår kväll efter en fullspäckad men rolig dag!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish