Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hej fina!

Ännu en helg har passerat och den gick sååå snabbt som vanligt. Vi har haft det så bra ihop med vännerna och jag har fått två kvällar i rad med mina bästa tjejer så det har ju varit ett stort plus. Tycker verkligen att jag förtjänar att vara lite extra barnfri nu då min höst kommer att vara rätt tung med massor av jobb och två kids på heltid (F ska ju börja plugga och vara hemifrån hela dagarna..). Ser fram emot det men är också väldigt nervös! Tror ni att det kommer att gå bra? Står ni inför några förändringar nu till hösten? 

Förresten. WOW vilken respons jag fick om mitt inlägg i fredags gällande ett tredje barn. SÅ många som känner samma sak och har skrivit här, på insta story och mailen. Ni är bäst! Känns så fint att veta att man inte är ensam i sina tankar. Är så tacksam att jag har er och alltid kan vända mig till er för tips, råd, stöd och erfarenheter. Har fortfarande så svårt att förstå att jag har cirka en miljon sidvisningar i månaden här inne och att ni alla vill kika in hos just mig. Det är så övermäktigt på något vis. Jag är ju bara.. jag!? Men jag älskar er alla, tack för att ni finns och följer oss här inne! <3

Önskar er en underbar start på veckan. Jag får besök av mina vänner Hanna och Lovisa + alla ungar så det ska bli himla roligt. Och innan det tänkte jag försöka hinna med ett pass på gymmet. KRAM!

I fredags efter gymmet så orkade jag inte ens byta om efteråt.. F hämtade upp mig som jag var och så drog vi ner till stan, käkade sushi, planerade lite framåt, köpte en skrivare till vår bokföring (det var på tiden) och besökte bibblan. Och så fick kidsen välja var sin leksak. Jolie valde en hund i en croissant och Jason en stressbanan.. =)

På kvällen åt jag middag och drack drinkar med världens bästa Josefin!! Så mys!

Lördagen startade jag med lek ute med barnen och grannbarnen. Älskar våra grannar! SÅ tacksamt att ALLA har barn i samma ålder. Så härlig stämning. Sedan blev det gym.

Lördagens sötaste! Jason gjorde denna kyckling i play-doh helt själv. Blev så imponerad!

På kvällen blev det utgång med Tove och alltså jag har inte tagit en enda bild från det!! Hade superkul och kom hem vid kanske 03!? =) Var dock pigg och peppad redan vid 09 morgonen därpå (eller ja, det är ju egentligen samma morgon, haha) och då blev det ett pass på gymmet och sen åkte jag hem till Tove för tjejsnack och lek med barnen:

Älskar dom så mycket! Tänk att vänner verkligen kan bli familj.

Och så åkte vi hem till oss och grillade och hade det så trevligt!!

Trötta och sååå nöjda efter en magisk helg som alltid!! Visst är dom lika när dom sover förresten!? =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Vanja Leksell

    Jag tror det kommer gå jätte bra för er i höst! Allt går om man vill ❤️
    Jag är ensamstående till två tjejer, har varit det sedan den minsta föddes. Först nu jag har en underbar kille som finns där för både mig och barnen, första gången någonsin under min mammatid faktiskt. Kan jag, och alla andra ensamstående föräldrar, så kan du också. Jag tror på dig!

  2. Profilbild
    Lollo_2

    Bästa du ! ♥♥♥
    kommer alltid följa din blogg du är grym och lika intressant varje gång man klickar in ! Tack för all positiv energi du sprider varje dag ! Borde finnas fler som dig 🙂 ♥♥♥♥

  3. Profilbild
    Emilia

    Ja i höst kommer barn nr 2, så de känns verkligen super super spännande,mysigt men också lite nervöst såklart 🙂 blivande storasyster som precis fyllt 3 är supertaggad så vi är ivriga på att starta tvåbarnslivet 🙂

  4. Profilbild
    Sarah

    Jag börjar gymnasiet till hösten! Såå nervöst men ska ändå bli kul. Har valt hantverkarlinjen för att bli florist 🙂 Ska bli roligt att få göra något man verkligen gillar, istället för att man var tvungen att jobba med allt i grundskolan.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish