Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Stockholm

Jag älskar verkligen Stockholm och varje gång vi är där så tänker jag att vi måste flytta ner dit! Det blir ju bättre för mig arbetsmässigt där jag är i livet just nu och så finns det ju såklart mer möjligheter för hela familjen över huvud taget.. Men ändå uppskattar jag SÅ mycket att få komma upp till lugnet i Umeå igen. Och så har vi för mycket här i norr för att bara packa ihop och lämna. Men ja, jag är en rastlös person så visst kan det klia lite i mig ibland. Jag vill gärna leva ut mina drömmar och fantasier och har svårt för att bara ”nöja mig”. Vill alltid ha nya erfarenheter, prova nya saker, uppleva nya städer.. Tycker det är så spännande att bara se var livet leder en! Har dock bestämt mig för att hålla igen nu när barnen är små och har så mycket vänner här, ska gå i skola här osv. Skulle aldrig slita upp dom så, vore inte alls snällt. Förstår om man verkligen, verkligen VILL eller MÅSTE men för mig är det mer en liten dröm jag har. Men när dom är vuxna- vem vet vad som händer då!? Eller att kanske få ha en lägenhet i stan i framtiden och ha kvar huset här!? Livet är ju fullt av möjligheter.. Och drömma får man ju göra va?

Obligatoriskt när man är på roadtrip genom Sverige!?

Vi hann med ett besök på Junibacken som är Jasons favoritställe i världen typ, haha. Han vill ALLTID åka dit och direkt jag sa att vi ska till Stockholm igen så sa han ”och åka på Pippis värld mamma”. Älsklingen! Vi fick se en Pippi-föreställning också som han blev helt förtrollad i. Älskar att se honom vara lycklig och uppleva. Märks att han växer mycket av det.

Bodde på underbara Quality Hotel Friends i Solna i två nätter till att börja med. Vi gick massor på MOS så det var perfekt att ha det nära.

Hur gick det med träningen då!? Vi höll igång varje dag i hotellets gym som var riktigt bra!

Och hängde med vänner på högsta våningen där dom har bar och restaurang efter att barnen hade somnat.

Barnen ÄLSKADE lekrummet! Sååå lyckliga var dom och det enda problemet vi hade där var att dom aldrig ville därifrån.

Sen bytte vi hotell och kom in till centrum.

Sedan blev det Gröna Lund och måste verkligen berömma den underbara tjejen som ni ser ovan som lät Jason slå ett par gånger då han såååå gärna ville göra det efter att ha fått se alla gubbar som gjorde det. SÅ fint gjort verkligen och det värmde i mitt mammahjärta. Hon gjorde hela hans dag!

Jolie skulle gå själv hela tiden och det var folk ÖVERALLT som skulle tränga sig fram. Svettigt för mamma (mig alltså, haha) men kul för Jolie. För mig är det en självklarhet att barnen ska få utforska och prova på så jag bet ihop men var hela tiden livrädd att någon skulle snubbla över henne. När det var mindre folk fick hon gå sådär på sidan av vagnen och annars så stod hon och höll i sittdelen och puttade på den.

<3 <3 <3

Sedan åt vi middag och drack lite vin med vännerna fram tills efter midnatt. Så välbehövligt med den lilla egentiden man får när barnen väl sover efter en fullspäckad dag.

Denna juice överraskade mig med hur god den var trots sin extrema nyttighet med spenat, persilja, päron, selleri och citron. Mums!

Kommentarer

  1. Danni

    Måste tipsa om Astrid Lindgrens Värld!
    Har varit där 2 ggr med äldsta och han fullkomligt älskar det!!!

    Har tagit en dag, men kommit dagen innan och besökt Filmbyn, katthult, Bullerbyn, Mariannelund och torget i Vimmerby. Sedan sovit på villa gule kul (rummen är såååå söta med Pippi målningar!)
    Finns andra också men sonen ääälskar Pippi. Finn lekplats och grill att hyra osv.

    Kolla upp det! Helt otroligt mysigt! 😍

  2. Angelica

    Gud vad kul att läsa, ni verkar ha haft en underbar resa. 😍 Jag har också sådana tankar som dig och tycker absolut att man kan ha en lägenhet i en annan stad som man tycker om att besöka, framförallt om man hyfsat regelbundet besöker staden för jobb! Jag bor i Stockholm (kommer härifrån) men åker ofta till London och drömmer verkligen om en lägenhet där, älskar den staden och det hade varit så himla mysigt. En riktig dröm, om man inte är redo att flytta helt liksom.

  3. Therese

    Hej, måste börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg. Du känns så otroligt äkta. Jag skulle verkligen rekommendera er att komma ner till Småland och gå på Astrid Lindgrens Värld. Ett eget litet paradis där det verkligen känns som att man är med i sagornas värld. Kram Therese

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish