Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Helgen för övrigt

– Vi har fått träffa våra vänners nyfödda bebis och alltså iiiih vad bebissugen jag blev. Jag har faktiskt nu på senaste känt att jag inte vill ha fler barn just nu. I och med att Jolie har sitt hjärtfel så är jag orolig att få fler barn med just hjärtfel.. Sedan har jag ju blivit mer orolig av mig som ni också vet sedan hon föddes.. Och det är SÅ drygt i perioder. Har ju även äntligen kommit igång och börjat träna, börjat känna mig som mig själv igen efter två täta graviditeter och förlossningar. Men nu.. Alltså åååh vilket sug jag fick! Och det första F sa när han fick hålla var ”älskling, vi måste åka hem nu direkt och göra en till bebis..NU”. Haha.. =) Så vi får väl se vad som händer. Men vilken ljuvlig familj på fyra vi fick träffa och vad vi älskar dom!! Tänk att vi har lyckan att få ha dom i våra liv och jag ser så mycket fram emot att få lära känna deras nya familjemedlem!

– Mina sockerärtor har kommit! Såååå kul att dom äntligen kommit! Trodde faktiskt inte att vi skulle få några men poff sa det och sedan var dom där. Så roligt! Någon annan som planterat något som ni har börjat se mer resultat av nu? Visst är det kul!? =)

– Vi mötte upp vänner i en lekpark och kollade på ankor! Och så käkade vi pizza till middag i solen. Så härligt! Sedan skulle F ut på kvällen och då passade jag på att storstäda och fixa lite hemma.

– Har varit på event hos FORMA! Vääärldens mysigaste frisörsalong som min vän Matilda har öppnat och där min frisör (och vän såklart, haha) Amanda också jobbar. Wow så grymma dom är! ÄLSKAR när tjejer bara kör på sin dröm och gör sin grej. Tycker det är så inspirerande och vill bara omge mig med dessa powerkvinnor. Man får så mycket energi, drivkraft och inspo av dom! Älskar drivna människor över huvud taget. Folk som vet vad dom vill, tar för sig och vågar satsa på det dom tror på!

Och innan eventet så hade vi min underbara vän Josefin med familj över! Hon hade med sig grejer för att göra smördegspizza och det var sååå gott!

Har ni haft en fin helg!? =) Har ni gjort något speciellt?

Kommentarer

  1. Emma

    Vi har en kille på 15 månader här hemma och börjar också längta efter en liten igen. Vill gärna ha dem nära varandra i ålder. Hoppas på att ha turen att bli gravid igen innan detta året är slut.

  2. Lina Berg

    Hej Gabriella!
    Tack för en så mysig blogg, Kikar in här varje kväll och får alltid en sån bra känsla i magen efter. Och en sån fin familj du har!❤️
    Gällande det där med att skaffa fler barn..
    Efter en tuff resa med IVF har vi nu en snart nio månaders kille här hemma, så fantastiskt! ❤️ Vi vet att det kan bli svårt för oss att skaffa fler barn, men om vi får önska så skulle vi vilja försöka skaffa ett syskon till honom. MEN dygnet efter att Love föddes så fick han plötsliga ryckningar, som kramper. Vi fick genomgå flera undersökningar och det pratades om att det eventuellt kunde bero på en hjärnskada. Till slut konstaterades dock att det troligen var helt ofarligt och idag mår han bra🙏🏻. Men just den där känslan av att något kanske är allvarligt fel med ens barn har på något sätt gjort mig livrädd att skaffa en till och att något ska bli tokigt. Allt känns så super skört, varje litet liv är ju ett mirakel, men på något sätt är jag så otroligt rädd. Har du några tips på hur man kan hantera dessa tankar? Kan tänka mig att du kanske upplever det lite lika i och med Jolies hjärtfel.
    Ta hand om dig och familjen!
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish