Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

En magisk helg

Hej fina <3

Vi har haft en fantastisk helg med fina vänner. Under söndagen fick dock F beskedet att en av hans närmsta barndomsvänner gick bort i flygkraschen som var här i Umeå.. Alltså det är så fruktansvärt så att jag inte finner ord och jag själv har suttit i tårar flera gånger då jag helt enkelt inte förstår att en så fin människa som vi umgåtts med under hela gymnasietiden (och F under hela barndomen) har gått bort och inte finns mer. Och även flera andra människor.. Nej, orden räcker inte till och man inser hur otroligt skört livet verkligen är. Vi har varit bortresta söndag-måndag men F hann precis fram till minnesstunden som var nu under måndagskvällen som han gick på med Jason. Mina tankar går till ALLA som sörjer och saknar en älskad familjemedlem och vän. Ibland är livet helt enkelt för orättvist..

Annars har helgen varit jättefin. Men visst har det känts av på stämningen att något är fel, speciellt hos mannen. Och det är ju helt förståeligt. Men våra fina vänner som vi umgåtts med har livat upp och vi har haft det så trevligt. Vi har verkligen helt fantastiska vänner!! Så otroligt tacksamt att vi har dom i vårt liv!! Och barnen har haft det otroligt kul och vi har bott på hotell i en stor svit, ätit gott och bara kopplat av.

Här kommer en bildbomb: 

Förväntansfulla pojkar som ska ha en heldag med lek, bus och söta djur!

Jason har fått prova att rida igen! Han red även förra året och detta år vågade han lite mer. Så kul!

Bodde här! Så himla härligt!

 

Fick klappa massor med söta getter! F är ju besatt (haha, nej kanske inte besatt men han älskar dom) av getter och får så han var så lycklig över att få klappa och gosa med dom!

Vinst för småkillarna såklart! Var sin blinkande boll fick dom!

Nyvaken liten tjej!! Min fina älskling!

Efter en inte så god natts sömn (Jolie har tandsprickning) så vaknade vi vid 07 och gick ner och tränade ihop, jag och F. Jolie sov i vagnen då hon äntligen hade kommit till ro efter att ha varit så orolig under större delen av natten. Jason hängde kvar på rummet med vännerna. Vi hann träna rätt länge innan hon vaknade men tyvärr vaknade hon precis när vi började filma lite övningar till er på insta story. Typiskt att jag äntligen har sällskap på gymmet som kan filma lite (vet att många önskat att få se vad jag gör för något där) och så går det ändå inte ;p

Innan vi åkte hem så mötte vi upp tre andra familjer som vi känner som också var på samma ställe och käkade middag ihop! Jag blev dock extremt illamående mitt i allt och ville bara hem och sova så det var lite tråkigt! Men det var ändå trevligt att få till att ses allihop =) När vi började åka hem så drack jag massor av vatten och då började jag må lite bättre! Så när vi kom hem så packade vi upp allt, började tvätta och fixa lite och senare mot kvällen fick F besök av en vän medan jag tog tag i lite jobb följt av en låååång dusch.

Ha en fin tisdag hörrni. STOR kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish