Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

När han vill doppa fötterna

Förra veckan så sa Jason att han verkligen ville åka och doppa fötterna i vattnet någonstans,  haha. Först ville han bada men jag sa att det var på tok för kallt och då ville han iallafall få doppa fötterna, hehe.. Och ”snälla mamma…” funkar typ alltid på mig så vi åkte och doppade fossingarna såklart =)

Haha shit så många bilder där jag kollar in i kameran! Inte ofta det händer va!? =)

Kommentarer

  1. Sofia

    Har ni inte badat än trots att halv sommaren gått? Är det fortfarande för kallt uppe hos er och i sådana fall när kan man börja bada? Vi började bada i sjö i början på maj så mitten på juli känns såå sent? Skönt ni kunde doppa fötterna iallafall:)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, typ inte.. Har varit svinkallt och när det väl varit en varm dag så har vi önskat att vara hemma på altanen och njutit av solen, vattenspridaren, studsmattan och vårt egna bara <3 kram! 🙂

    2. E

      Inte varmt här heller, bor i mellansverige och igår hade vi 14 grader. Inget jag gärna badar i iallafall. 🙁 Så trist väder den här sommaren.

  2. Amanda

    Vilka fina bilder, du är så himla vacker. =)
    Tack Gabriella för en sådan himla bra blogg. Är inne varje dag och läser, blir så imponerad över att du alltid levererar så bra material till oss läsare.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish