Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej, Albert!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Albert

Tänkte kika in med ett supertips till er som har barn mellan 3-16 år. Jason är helt fast i detta och tycker att det är SÅ kul! Och jag är helt fascinerad över hur snabbt han har utvecklats i sin kunskap när det kommer till matematik. För det är just det barnen gör med hjälp av Albert!

Just nu får alla barn testa Albert gratis fram till skolstart! Läs mer och kom igång här

Tycker att det är så häftigt att se att min treåring räknar och faktiskt tycker att det är himla roligt dessutom. Det trodde jag aldrig! Jag tycker att Albert gör det väldigt lekfullt att börja utforska matematik och få en försmak av vad som kommer att komma i skolan framöver. Albert passar som jag skrev barn upp till 16 år men funkar bra redan från 3 år. Från 3 år och upp till åk 3 så kan man använda sig av Albert via datorn eller läsplattan genom att enkelt logga in på hejalbert.se och från Åk 4 till högstadiet så finns det en grym mobilapp! Stort tips till alla föräldrar där ute som vill göra matte lite roligare =)

Jason tycker att det allra roligaste är att räkna olika föremål och även att räkna ut hur mycket som finns kvar om man tar bort något. Jag tycker att Albert känns perfekt att använda i bilen när man åker långt eller för att varva ner inför läggdags. Tycker att det är ett SÅ bra alternativ till alla filmer, spel och annat som annars finns på barnens iPads.

Albert fungerar också som läxhjälp för större barn och är kopplad till läroplanen! Hur bra är inte det!? Detta är ju jättebra om barnen går i skolan och stöter på problem i matteboken eller med läxan som man som förälder kanske själv knappt klarar av!

Passa på att prova Albert under deras fria sommarkampanj fria genom att klicka HÄR. Det finns ingen bindningstid och man kan avsluta när man vill 😉

Inlägget är i ett annonssamarbete med Albert

Kommentarer

    1. Carl från Albert-din digitala mattelärare

      Hej Sarah!

      Tack för din fråga. I appen hjälper Albert elever som går i årskurs 4-9, Men självklart kan ditt barn testa appen från årskurs 4 och installera den på sin telefon. För lägre åldrar är det iPad, läsplatta eller dator som gäller och Albert Junior. Hoppas du får en bra dag!

  1. Isabelle

    Får jag vara så fräck att fråga, den här marmorskivan du länge sedan berättade att ni måttbeställt, vilken butik var det? Är ni nöjda?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish