Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Finaste pyjamasen

Inlägget innehåller annonslänk

Detta är inget köpt inlägg men det innehåller en reklamlänk. Jag måste bara skriva att jag älskar Polarns storlekar på kläder! Jason ligger mellan 110 och 116 nu och deras 110/116 sitter SÅ bra och samtidigt så kan han säkert ha dom i typ ett och ett halvt år framåt med. SÅ bra tycker jag! Upplever annars ofta när man köper kläder att dom antingen sitter på tok för löst och behöver växas i eller är för tighta. Men just Polarns sitter perfekt trots att dom egentligen är ”för stora”. Stor tumme upp! Och hur fin var inte denna pyjamas som har fått flytta in i min stora killes garderob? Han växer så mycket nu att jag knappt hänger med! Tänk att han är fyra år i höst!?

Pyjamasen hittar ni HÄR förresten!

Kommentarer

  1. Sofia

    Håller med, Polarns storlekar är fantastiska! Dottern är stl 80 nu men kan ha deras stl 68 fortfarande på byxor och en pyjamas i 74/80 kommer ju hålla ett år till iaf 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish