Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Igår..

..Tränade jag i min nya sporttopp och den är såå skön! Har fallit helt för ribbade träningskläder och den kärleken har vuxit sig så stark nu bara på några veckor. Märkte bara plötsligt hur sjukt bekvämt det faktiskt är. Och snyggt med! Blev iallafall ett jätteskönt pass och jag svettades ihjäl efteråt. Så härligt!

…Köpte jag ett nytt salt med parmesan som jag har velat prova länge men inte tagit tag i att köpa! Hoppas det är lika gott som det låter. Tänker att det borde vara sjukt gott till typ pasta, mhmmm!

…Imponerades jag som vanligt av F som skötte barnen och hemmet medan jag var iväg en stund på dagen. Inte för att jag tycker att det är en hjälteinsats att en pappa är med sina barn direkt – såklart inte… Utan för att han har ett sådant tålamod och en sådan lekfullhet, fantasi och energi. Han är verkligen världens bästa man och pappa och jag känner mig så lyckligt lottad varje dag. Sedan driver han mig såklart till vansinne biland med.. ;),

…Pysslade jag på i Jasons rum och insåg hur långt vi har kommit i huset ändå.. Förra året flyttade vi in och nu känns det liksom som hemma. Dom flesta detaljer är på plats och det känns bara så bra och hemtrevligt. Älskar vårt sovrum och Jasons rum mest tror jag.. Och allrummet uppe där allt går i lite mörkare nyanser. Övervåningen över huvud taget tycker jag är så gemytlig och jag kopplar verkligen av till max där uppe.

…Tittade jag på Jolie och insåg hur stor hon har blivit. Min vackra, kloka och snälla tjej. Senaste ordet nu är ”BLÖJA!”, haha! Älskar henne så mycket så att jag spricker. Och hennes storebror med såklart. Tänk att jag har fått så fina barn, är så lycklig varje dag för att dom är mina. Att jag fick dom och dom fick mig – att vi fick varandra, det är så fint.

Igår satt hon såhär och tuggade på en napp under vår kvällspromenad som vi tog igår <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish